'Dosyaların Önemli Bir Bölümünde Anlaşma Sağladık!'

İstanbul'da görüşmelerinin devam ettiğini belirten Başkan Çayır 'Sıkıntıyı çözmenin çabasındayız…'dedi…

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Temsilcimiz Elazığspor’da kapalı olan transfer tahtasının açılması için İstanbul’da görüşmelerini sürdüren Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan Çayır; “Önemli bir mesafe kat ettik ancak bazı dosyalarda ki sıkıntı sürüyor. Bu sıkıntılı dosyaları çözüme ulaştırmak adına görüşmelerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Transfere Engel Dosyaların Önemli Bir Bölümünde Anlaşma Sağladık…

Elazığspor’da son yıllarda transfer tahtasının açılması için girişimlerin olduğunu alınacak neticeye ulaşılmadığını belirten Başkan Serkan Çayır; “Biz sezona başlarken bu konuda gerekli mücadelemizi son ana kadar yapacağımızı söylemiştik. Bugün bazı arkadaşlarımız ile birlikte İstanbul’da karargâh kurmuş bulunuyoruz. Transfere engel dosyaların önemli bir bölümünde anlaşma sağladık. Ancak bir iki dosyanın çözüm bulması için yaptığımız görüşmelerde sıkıntı yaşıyoruz. Bu dosyaları da çözersek tahtayı açmamız mümkün olacak. Bu yöndeki gayretimiz devam ediyor. Dosyaların çözülmesi durumunda bizlerde takımımızın kadrosuna olumlu katkı sağlayacağına inandığımız bazı oyuncuları kadromuza ilave edeceğiz. Gayretle ve sabırla bu dosyaların olumlu bir şekilde neticelenmesine çaba gösteriyoruz.”diye konuştu.

Artvin Maçı'yla İlgili Kararı TFF Verecek…

Hafta sonunda oynanacak olan Artvin Hopaspor maçının oynanıp oynanmayacağı konusunda da açıklamada bulunan Başkan Serkan Çayır; “Ülkemizde ki elverişsiz hava şartları geçtiğimiz hafta birçok maçın ertelenmesine neden oldu. Ülkemizdeki kar yağışı ve olumsuz şartlar devam ediyor. Bu konuda TFF gelişmeleri takip ediyor. Kararı TFF verecektir.”ifadelerini kullandı.
 

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN