Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

BİMYAD’tan Başkan Emrah Yılan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

BİMYAD , Malatya Ülkü Ocaklarını ziyaret ederek Fevzi Şahin’den boşalan başkanlığa atanan Emrah Yılan’a başarılar diledi.

Başkan Yanılmaz, Karşıyaka Mahallesi’nde

Referandum çalışmaları kapsamında Karşıyaka Mahallesi’ni ziyaret eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, vatandaşlarımızla bir araya gelerek, 16 Nisan Halk Oylaması’nın önemini ve neden tarihi bir fırsat olduğunu anlattı.

Fırat Ve Çöşnük İçmesuyu Altyapısı Tamamen Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez mahallerde Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarına devam ediyor.

Şehit Fethi Sekin Mesire Alanında Sona Yaklaşılıyor

Elazığlılar, şehrin merkezinde gürültüden ve stresten uzak aileleriyle birlikte, yeşille iç içe, rahat, güvenli, huzurlu bir dinlenme ve piknik alanına kavuşuyor.

Başkan Çakır’dan Üç Aylar Ve Regaib Kandili Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 29 Mart Çarşamba günü başlayacak olan üç aylar ve 30 Mart Perşembe günü idrak edeceğimiz Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Yanılmaz’dan Rüstempaşa Mahallesi’ne Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehrin geleceğine yönelik önemli bir yatırım olan Orduevi Kavşağı Köprülü Alt geçit Projesinin tanıtımı amacıyla Rüstem paşa Mahallesi sakinleri ve bölge esnafıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Malatya Çiçeklerle Renkleniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi ilkbaharın gelmesi ile birlikte Malatya genelinde çiçeklendirme, budama ve ağaçlandırma çalışmalarına hız verdi.

Zabıta, Elden Dağıtılan İlan ve Reklamları Artık Mühürleyecek

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Elazığ’da faaliyet gösteren ulusal market yöneticilerine, reklam ve ilan faaliyetlerinin usulüne uygun dağıtımı ve icrası konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Vali Toprak, Malatya Sanayisinin Savunma Sanayi Gibi Çok Önemli

Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Vali TOPRAK, İyi Ki Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Şemsiyesi Altında Mutlu Ve Huzurlu Bir Şekilde Yaşıyoruz

Vali Mustafa Toprak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile birlikte Evkur Yeni Malatyaspor yönetiminin düzenlediği toplantı sonrası katıldığı Türkiye Gıda ve Şeker Sanayi İşçileri Sendikası Malatya Şubesi 21. Olağan Genel Kurulu'nun ardından Yeşilyurt ilçesi Cumhuriyet Örnekköy mahallesinde düzenlenen lokma etkinliğine’ de katıldı.

VALİ TOPRAK, MÜSTEŞAR YARDIMCISI MENTEŞ’İN ACISINI PAYLAŞTI

Vali Mustafa Toprak Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Menteş’ in babasının cenaze törenine katıldı.

ZABITA TÜKETİCİLERİ BİLİNÇLENDİRİYOR

Elazığ'da hizmet veren özel bir alış-veriş merkezinde "Bilinçli Tüketiyorum" sloganıyla stant kuran Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tüketici hakları konusunda vatandaşlarımızı bilinçlendirdi.

BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN GENÇLERE MEKTUP VAR

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Başbakan Binali Yıldırım'ın 16 Nisan Halk Oylaması'nı anlatmak ve gençliğin önemine vurgu yapmak için gençlere hitaben yazdığı mektubu kendi elleriyle sahiplerine teslim etti

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpay ve Bakanlık Heyeti Elazığ’da

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay beraberinde bakanlığın üst düzey yöneticileri ile birlikte bazı temas ve incelemelerde bulunmak, bakanlığın kuruluşları ile Elazığ’da yatırım imkânlarını değerlendirmek üzere Elazığ’a geldi.

Başbakan Binali Yıldırım´ın eşi Semiha Yıldırım ile Bakan Yılmaz, 81 ilde 81 Anaokulu Projesi tanıtım törenine katıldı

Başbakan Binali Yıldırım´ın eşi Semiha Yıldırım, çocukların ülkenin geleceği olduğunu belirterek, "Sigaraya başlama, uyuşturucuya ulaşma, suça itilme yaşlarının gittikçe düştüğü günümüzde çocukluk zengin bir madendir. Bu madenin değerini eğitimle bilmeli, sevgiyle işlemeli, saygıyla yoğurmalıyız." dedi.

Bakan Yılmaz, Ataşehir´de öğretmenlerle bir araya geldi

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Öğretmenlerle Buluşma Programı´na katıldı.

Toplam 14996 haber.