Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Toprak, Malatya Sanayisinin Savunma Sanayi Gibi Çok Önemli

Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Vali TOPRAK, İyi Ki Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Şemsiyesi Altında Mutlu Ve Huzurlu Bir Şekilde Yaşıyoruz

Vali Mustafa Toprak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile birlikte Evkur Yeni Malatyaspor yönetiminin düzenlediği toplantı sonrası katıldığı Türkiye Gıda ve Şeker Sanayi İşçileri Sendikası Malatya Şubesi 21. Olağan Genel Kurulu'nun ardından Yeşilyurt ilçesi Cumhuriyet Örnekköy mahallesinde düzenlenen lokma etkinliğine’ de katıldı.

VALİ TOPRAK, MÜSTEŞAR YARDIMCISI MENTEŞ’İN ACISINI PAYLAŞTI

Vali Mustafa Toprak Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Menteş’ in babasının cenaze törenine katıldı.

ZABITA TÜKETİCİLERİ BİLİNÇLENDİRİYOR

Elazığ'da hizmet veren özel bir alış-veriş merkezinde "Bilinçli Tüketiyorum" sloganıyla stant kuran Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tüketici hakları konusunda vatandaşlarımızı bilinçlendirdi.

BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN GENÇLERE MEKTUP VAR

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Başbakan Binali Yıldırım'ın 16 Nisan Halk Oylaması'nı anlatmak ve gençliğin önemine vurgu yapmak için gençlere hitaben yazdığı mektubu kendi elleriyle sahiplerine teslim etti

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpay ve Bakanlık Heyeti Elazığ’da

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay beraberinde bakanlığın üst düzey yöneticileri ile birlikte bazı temas ve incelemelerde bulunmak, bakanlığın kuruluşları ile Elazığ’da yatırım imkânlarını değerlendirmek üzere Elazığ’a geldi.

Başbakan Binali Yıldırım´ın eşi Semiha Yıldırım ile Bakan Yılmaz, 81 ilde 81 Anaokulu Projesi tanıtım törenine katıldı

Başbakan Binali Yıldırım´ın eşi Semiha Yıldırım, çocukların ülkenin geleceği olduğunu belirterek, "Sigaraya başlama, uyuşturucuya ulaşma, suça itilme yaşlarının gittikçe düştüğü günümüzde çocukluk zengin bir madendir. Bu madenin değerini eğitimle bilmeli, sevgiyle işlemeli, saygıyla yoğurmalıyız." dedi.

Bakan Yılmaz, Ataşehir´de öğretmenlerle bir araya geldi

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Öğretmenlerle Buluşma Programı´na katıldı.

Bakan Tüfenkci, İspendere İçmeleri’nde İncelemelerde Bulundu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Battalgazi Belediyesi tarafından İspendere İçmeleri’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Vali TOPRAK, Kendinize Güvenin, Kendinize Güvendiğinizde Başarıyı Yakalayacağınızdan Eminim

Vali Mustafa Toprak, Türkiye Oryantiring Federasyonu ve Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen okullar arası Oryantiring Gençler Türkiye şampiyonası’na katılan öğrencilerini makamında kabul etti.

Vali TOPRAK'ın Katılımıyla Malatya’dan Cerablus Ve Elbab'a 10 Tır Eğitim Yardımı

Vali Mustafa Toprak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Suriye’nin Cerablus ve Elbab bölgelerindeki savaş mağduru öğrenciler ve okulların tadilatı için gönderilen yardım malzemelerinin yer aldığı 10 Tır’ dan oluşan konvoyun uğurlama törenine katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun muhterem anneleri Solmaz Hisarcıklıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun muhterem anneleri Solmaz Hisarcıklıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

15 Temmuz Demokrasi Hatıra Ormanında Şehitlerimiz İçin Fidan Dikimi Yapıldı

Orman Bölge Müdürlüğü tarafından İlimizin tarihi mahallesi olan Harput’ta “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı” oluşturuldu.

Üniversitelerarası Kurul toplantısında YLSY sunumu yapıldı

Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcı Ahmet Emre Bilgili ile Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Bülent Çiftci, Üniversitelerarası Kurul Başkanlığınca düzenlenen üniversitelerin rektör ve temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

Başkan ALAN’dan Başbakan’a Teşekkür…

Başbakan Binali Yıldırım bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere dün akşam saatlerinde Elazığ’a geldi. Başbakan Yıldırım ve beraberindeki heyeti Elazığ Havalimanında; Vali Murat Zorluoğlu, Elazığ Milletvekilleri, Belediye Başkanı, Elazığ TSO Başkanı, STK Temsilcileri ve kamu kurum kuruluşlarının yetkilileri ve askeri erkan karşıladı.

Bakan Yılmaz: Türkiye´nin dört bir tarafında eğitimin kalitesini artıracağız

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Türkiye´nin dört bir tarafında, eğitimin kalitesini artırmak lazım. Bu kaliteyi artırabilmek için de öğretmenleri orada tutabilmek lazım." dedi.

Toplam 14924 haber.