Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ Sahne Sanatları ve Sanatçılar Derneği, “Çocuk Hakları ve Çocuklarda Gelişim” Paneli düzenliyor.

Elazığ Sahne Sanatları ve Sanatçılar Derneği’nin Avrupa Birliği Delegesyonu ve Uluslararası Çocuk merkezin ile Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Çocuk Hakları ve Çocuklarda Gelişim” Paneli düzenliyorlar.

Bakan Yardımcısı Alpay Ve Beraberindeki Heyet, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, AK Parti MKYK Üyesi Ayhan Oğan, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahaddin Menteş, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muharrem Kılıç ve KADEM Üyesi Av. Pınar Hacıbektaşoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti

EKG Derneği Başkanı Akgün’ün, Regaip Kandili ve Üç Aylar Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, Üç Aylar Ve Regaip Kandili Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Başkan Gürkan’ın Regaip Kandili Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, üç ayların başlaması ve Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Zabıta'ya Doğru İletişim Semineri

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün 2017 eğitim planlaması dahilinde düzenlediği eğitim seminerinde il, ilçe ve belde zabıta çalışanlarına kişisel beceri ve sağlıklı iletişim teknikleri konularında bilgiler aktarıldı.

Adalet Bakanlığı Müst. Yrd. Menteş Vali Toprak’ı Ziyaret Etti

Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahaddin Menteş, Vali Mustafa Toprak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ragaip Kandilimiz Mübarek Olsun...

Muhterem okuyucularımız! Site ailesi olarak, Mübarek Regaip Kandilinizi tebrik eder, Cenab-ı Allah tekrarını nasip etsin. Cenab-ı Allah cümlemizi sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)'in Şefaat-i alilerine nail eyleyip Cennetini ve cemalini bizlere müyesser eylesin. Amin. VELHAMDULİLLAHİRABBİLALEMİN

BİMYAD’tan Başkan Emrah Yılan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

BİMYAD , Malatya Ülkü Ocaklarını ziyaret ederek Fevzi Şahin’den boşalan başkanlığa atanan Emrah Yılan’a başarılar diledi.

Başkan Yanılmaz, Karşıyaka Mahallesi’nde

Referandum çalışmaları kapsamında Karşıyaka Mahallesi’ni ziyaret eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, vatandaşlarımızla bir araya gelerek, 16 Nisan Halk Oylaması’nın önemini ve neden tarihi bir fırsat olduğunu anlattı.

Fırat Ve Çöşnük İçmesuyu Altyapısı Tamamen Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez mahallerde Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarına devam ediyor.

Şehit Fethi Sekin Mesire Alanında Sona Yaklaşılıyor

Elazığlılar, şehrin merkezinde gürültüden ve stresten uzak aileleriyle birlikte, yeşille iç içe, rahat, güvenli, huzurlu bir dinlenme ve piknik alanına kavuşuyor.

Başkan Çakır’dan Üç Aylar Ve Regaib Kandili Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 29 Mart Çarşamba günü başlayacak olan üç aylar ve 30 Mart Perşembe günü idrak edeceğimiz Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Yanılmaz’dan Rüstempaşa Mahallesi’ne Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehrin geleceğine yönelik önemli bir yatırım olan Orduevi Kavşağı Köprülü Alt geçit Projesinin tanıtımı amacıyla Rüstem paşa Mahallesi sakinleri ve bölge esnafıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Malatya Çiçeklerle Renkleniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi ilkbaharın gelmesi ile birlikte Malatya genelinde çiçeklendirme, budama ve ağaçlandırma çalışmalarına hız verdi.

Zabıta, Elden Dağıtılan İlan ve Reklamları Artık Mühürleyecek

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Elazığ’da faaliyet gösteren ulusal market yöneticilerine, reklam ve ilan faaliyetlerinin usulüne uygun dağıtımı ve icrası konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Vali Toprak, Malatya Sanayisinin Savunma Sanayi Gibi Çok Önemli

Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Toplam 14923 haber.