Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bakan Yılmaz, Sivas’ta öğrencilere bisiklet dağıttı

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Sivas’ın Suşehri ilçesinde düzenlenen törende öğrencilere bisiklet dağıttı.

“Hayalimdeki Türkiye” konulu kompozisyon yarışması

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Fransa´da yaşayan, Türkçe ve Türk Kültürü derslerine devam eden öğrencilere yönelik düzenlenen ve 500 kelimeden oluşan “Hayalimdeki Türkiye” konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencileri kabul etti.

Temel Dini Bilgiler Final Yarışmasında Kazanan Belli Oldu

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün ortak düzenlediği Temel Dini Bilgiler Ortaokullar ve Liselerarası Bilgi Yarışmasının finali yapıldı.

Vali Zorluoğlu: 2017 KOSGEB İçin Elazığ’da Altın Bir Yıl Olacak

KOSGEB İl Müdürlüğüne atanan Şaban Yaşa’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ziyarette KOSGEB’in çalışmaları ve gerçekleştirilen kredi destekleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Vali Zorluoğlu: Elazığ Referanduma Hazır

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu düzenlenen bir programda basın mensupları ile bir araya gelerek Pazar günü gerçekleştirilecek referandum oylaması için alınan tedbirlerle ilgili bilgi verdi.

“Geçmişimizden Aldığımız Güçle Geleceğimizi Planlıyoruz”

“Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında Doğukent Mahallesi’nde bulunan Elazığ 75. Yıl Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, öğretmen ve öğrencilerle samimi bir söyleşi gerçekleştirdi

Bakan Yılmaz: “Okul sporlarına büyük önem veriyoruz”

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas Temsilciliğini ziyaret etti.

MEB, Diyanet’le iş birliği protokolü imzaladı.

Millî Eğitim Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol gereğince Diyanet TV’de yayımlanmakta olan “Kur’an Öğreniyorum” başlıklı videolar, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) portali içinde yayımlandı.

Başkan Yanılmaz: “Maneviyat Merkezlerimize Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz”

Elazığ Belediyesi ile Palu Belediyesi arasında imzalanan bir protokolle, ilimiz ve Türkiye genelinden yılda 150 bin ziyaretçisi olan ve şehrimizin manevi hamurunu yoğuran Şeyh Ali Sebti Hazretleri’nin Palu ilçesinde bulunan türbesinin yol yapım çalışmalarının yapımı kararlaştırıldı

Hak-İş Genel Başkanı Arslan’dan Başkan Yanılmaz’a Ziyaret

Elâzığ Belediyesi ile Hak-iş konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş sendikası arasında Belediye çalışanlarını kapsayan toplu iş sözleşmesi yapılan bir törenle imzalandı

ELFED Şehit Ailelerini İstanbul’da Ağırlayacak

Elazığ Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Vali Zorluoğlu’nu ziyaret ederek İstanbul’da gerçekleştirecekleri “Şehit Aileleri Moral Gecesi” programı hakkında bilgi verdiler.

EKG Derneği Başkanı AKGÜN, Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladı.

Öğrencilere Uygulamalı Trafik Eğitimi Veriliyor

Türkiye’de en çok ölümlerin yaşandığı trafik kazalarında, sürücü ve yaya hatalarının en aza indirilmesi amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi örnek bir hizmet veriyor.

Başkan Gürkan'ın Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

attalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN YANILMAZ’DAN 185 KURSİYERE SERTİFİKA

Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen Türkiye’nin 5. Anne Üniversitesi olan Elazığ Belediyesi Anne Üniversitesi’nde 5. Dönem mezuniyet coşkusu yaşandı.

Başkan Gürkan, Yeni Sistem Türkiye'yi Kucaklayacak

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni sistemde cumhurbaşkanlığına aday olacak kişinin yüzde 50'nin üzerinde oy alması gerektiğini anımsattı, "Dolayısıyla yeni sistem Türkiyeyi kucaklayacak ve ayrıştırıcı söylemler bu topraklarda artık yer bulamayacak" dedi.

Toplam 14923 haber.