Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

EKG Derneği Başkanı Akgün, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle "İstiklal ve İstikbal Mücadelemizde 19 Mayıs" başlıklı, kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Samanlı, “Engelliler İle İlgili Tüm Sorunların Üzerine Gideceğiz”

Battalgazi MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) İlçe Başkanı Mesut Samanlı ve yönetimi, BİMYAD (Basın İnternet Medya Yayıncılar)Derneği Genel Başkanlığına iadei ziyarette bulundular.

Tekerlekli Sandalyenin Kapalı Gözü

Geçtiğimiz günlerde Kongre Kültür Merkezinde, Tekerlekli Sandalyenin Kapalı Gözü adlı oyun kalabalık tiyatro sevenler tarafından takip edildi.

“Karakavak Kent Parkı Fikir ProjeYarışması” sonuçlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Peyzaj Mimarlığı bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan Karakavak Kent Parkı Fikir Proje Yarışmasında dereceye girenlere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

2071 Vizyonuyla Çalışmalarımızı Gerçekleştiriyoruz

2071 Vizyonuyla Çalışmalarımızı Gerçekleştiriyoruz

Paris’te Harput Rüzgarı

Elazığ Belediyesi öncülüğünde başlatılan Harput’un UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesine alınması çalışmaları kapsamında Paris’te düzenlenen ‘Doğu Yönünde Osmanlı ve Harput’ konferansında, adeta Harput rüzgarı esti.

20 Mayıs Cumartesi Su Kesintisi Uygulaması Yapılacaktır

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Kuyuönü Gönültaş caddesi 700’lük isale hattı yenileme ve 700’lük vana değişimi nedeniyle geçici su kesintisi uygulaması yapılacaktır.

Ahir Zamanda Kadın Olmak

Elazığ Belediyesi ve Ab-ı Hayat Vakfı işbirliği ile “Ahir zamanda kadın olmanın zahmetleri ve rahmetleri” konulu bir seminer düzenlendi.

Keskin: Küçük Sanayi Sitesi sorunu bu dönem çözülecek

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, küçük sanayi sitelerinin taşınması konusunda çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde el birliği ile Malatya’nın en az 50 yıllık bir ihtiyacını hep birlikte çözmüş olacağız.” dedi.

Başkan İhsan Akın’dan Bimyad’a iadeyi ziyaret

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği’ni (BİMYAD) ziyaret etti.

Büyükşehir Meclis Mayıs Ayı Toplantısı Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 10 Mayıs 2017 tarihinde başladığı Mayıs Ayı Toplantısı’nı, 16 Mayıs Salı günü yaptığı ikinci birleşimle tamamladı.

Hedef; Malatya’yı Daha Da Büyütmek

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, düzenlediği basın toplantısında Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetleri ile ilgili bir değerlendirme yaptı.

15 Temmuz anısına şiir dinletisi düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından düzenlenen '15 Temmuz anısına, şiir dinletisi' yoğun ilgi gördü.

Başkan Samanlı’’sosyal sorumluluk görevimizi yerine getirceğiz’’

Battalgazi MHP İlçe Başkanı Mesut Samanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kent Konseyin de engelli kardeşlerimizi ziyaret etti.

Başkan Gürkan, Yeniden Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyeliğine Seçildi

Tarihi Kentler Birliği (TKB) Sivas Buluşması’nı gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sivas ilinde yapılan toplantıda, Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyeliğine yeniden seçildi.

Anneler Gününe Özel “Gül Anne” Tiyatro Etkinliği Gerçekleştirdi

Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisinin “Anneler Günü” nedeniyle organizasyonu yaptığı, Yeşilyurt Belediye Tiyatro Grubunun sahnelediği “Gül Anne” tiyatro oyunu izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Toplam 14996 haber.