Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

“Geleceğe İşbaşı Projesi” Hayata Geçiriliyor

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Elazığ Temsilciliği tarafından “Geleceğe İşbaşı Projesi” hayata geçiriliyor.

Erdem: Öğretmenlerimizin omuzlarındaki yük ağır olduğu kadar kutsaldır

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, “Sanatla, kültürle ve bilimle yoğrulmuş, öğrencilerimize düş ve düşünce gücü aşılayan bir eğitim sistemi, hepimizin biricik ve ortak sevdası olan Türkiye Cumhuriyeti’ni 21. yüzyıla taşıyabilir. Bu bakımdan, siz öğretmenlerimizin omuzlarındaki yük ağır, ağır olduğu kadar da kutsaldır.” dedi.

Bakan Yılmaz: “Evlatlarımıza çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerleri vereceğiz”

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, gelecek eğitim-öğretim yılından itibaren ilk okuma yazma eğitiminde el yazısı yerine dik temel harfler kullanılması kararını verdiklerini belirterek, "Değişiklik için karar verdik. Bize yol gösteren husus, ilimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır. Evlatlarımızı hayata hazırlayacağız. Çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerleri vereceğiz. Bunu yapabilmek için çocuklarımıza okumayı ve yazmayı sevdirmemiz lazım." dedi.

DMO KATALOĞUNA BAŞVURULAR BAŞLAMIŞTIR

Cazibe Merkezi Kapsamındaki İllerdeki Yatırımcılara Önemli Fırsat

Başkan Yanılmaz’dan Prof. Dr.Berilgen İçin Başşağlığı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, makam odasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Said Berilgen için başsağlığı mesajı yayımladı

Elazığ Belediyesi Çocukların Neşesine Neşe Kattı

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde Elazığ Valiliği ve Elâzığ Belediyesi’nin TÜRSAK Vakfı işbirliğiyle düzenlediği “14.Çocuk Filmleri Festivali” minik öğrencilerin katılımıyla Belediye Kültür Merkezi’nde başladı. “Çünkü hayaller uçar, sınır tanımaz” sloganıyla yola çıkan festivalin ilk günü minik öğrencilere ev sahipliği yaptı

Başhekim Prof. Dr. M. Said Berilgen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dün gerçekleşen menfur bir saldırıda hayatını kaybeden Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Said Berilgen son yolculuğuna uğurlandı.

EKG Derneği Başkanı Akgün; “Kardeşliğin Doğduğu, Sevgi Dolu Bir Ramazan Diliyoruz.” Dedi.

EKG Derneği Başkanı Metin Akgün Ramazanı Karşılarken Yaptığı Açıklamada; "Kardeşliğin Doğduğu, Sevgi Dolu Bir Ramazan Diliyoruz." Dedi.

Artuklu Haber İnternet Gazetesi imtiyaz sahibi Sn. Abdullah ORTAÇ kardeşimizin acısını paylaşıyoruz.

Artuklu Haber İnternet Gazetesi imtiyaz sahibi Sn. Abdullah ORTAÇ kardeşimizin hakka yürüyen annesine Allah'tan (C.C.) rahmet, başta kederli ailesine, bütün yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve ayeti kerimenin ışığında Sabr-ı cemil diliyoruz.

Ramazan-ı Şerifin Şifalı armağanları

SİTE AİLESİ OLARAK; RAMAZAN-I ŞERİFİNİZ MÜBAREK OLSUN DİYOR, CENAB-I ALLAH'DAN (C.C.)YAPTIĞINIZ VE YAPACAĞINIZ İBADETLERİN KABUL OLMASINI NİYAZ EDİYORUZ.

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu oyuncuları “İSTANBUL’UN FETHİ” adlı Tiyatro Oyunu ile gönülleri Feth etti.

İsmet Paşa İlkokulu 4/H sınıf öğrencileri/EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu oyuncukları “İSTANBUL’UN FETHİ” adlı Tiyatro Oyunu ile gönülleri Feth etti…

ELAZIĞ TSO HİZMET BİNASI VE ÜNİTELERİ TÖRENLE AÇILDI

Elazığ TSO Hizmet Binası, Vali Murat Zorluoğlu Konferans Salonu ile Teşhir ve Tanıtım Merkezi resmi açılış töreninde konuşan Bakan Tüfenkci, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Vali Zorluoğlu, Başkan Alan’a Elazığ’a böylesine güzel bir eser kazandırdığı ve Teşvik Yasasında Elazığ’ın 6. Bölge desteklerinden yararlanmasına öncülük ettiği için teşekkür ettiler.

MABESEM’DEN EL SANATLARI SERGİSİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki MABESEM kursları kapsamında El Sanatları Sergisi açılacak.

2017-2018 eğitim öğretim yılı çalışma takvimi belirlendi

Gelecek eğitim öğretim yılının çalışma takvimi yayımladı. Buna göre 2017-2018 eğitim öğretim yılı, 18 Eylül 2017 Pazartesi başlayacak, 8 Haziran 2018 Cuma günü sona erecek. 2018-2019 eğitim öğretim yılı ise 17 Eylül 2018 Pazartesi başlayacak.

BAŞKAN YANILMAZ’DAN UNESCO AÇIKLAMASI

16 Mayıs'ta Paris'te bulunan UNESCO merkez binasında yapılan tanıtım toplantısının ardından Elazığ’a dönen Başkan Mücahit Yanılmaz, toplantılarla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Medeniyetler merkezi Harput’un Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesine alınmasına ilişkin önemli bir adım atan Başkan Mücahit Yanılmaz, Kültür Park Mamuratül Aziz toplantı salonunda basın mensuplarıyla biraraya gelerek “Harput” için atılmış bu önemli adımla ...

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği’nden Dev Organizasyon

Hain Terör Saldırısı ile ağır hasar gören Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi minik yüreklerin “İSTANBUL’UN FETHİ” adlı Tiyatro Oyunu ile perde açıyor. Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Organizasyonunda Çocuk Tiyatrosu oyuncularının “İSTANBUL’UN FETHİ” adlı oyunuyla sahne alıyor.

Toplam 14996 haber.