Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu’ndan Muhteşem Kutlu Doğum Etkinliği.

Bilindiği üzere her yıl Nisan ayının 14-20 tarihleri arasında peygamber efendimizin dünyayı teşriflerinin yıl dönüm olarak Kutlu Doğum Haftası adı altında kutlanıyor.

BELEDİYEDEN GAYRİMENKUL SATIŞI

Elazığ Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait Üniversite Mahallesi yeni Valilik binası karşısında yer alan gayrimenkul ile Doğukent Mahallesi’ndeki 33 adet parsel gayrimenkulü ihaleyle satışa sunacak

MHP MUĞLA İL BAŞKANI KORKMAZ REFERANDUM SONUCUNU DEĞERLENDİRDİ.

MHP MUĞLA İL BAŞKANI KORKMAZ; REFERANDUM SONUCUNUNDA “MİLLİ İRADE SANDIĞA YANSITILMIŞTIR…” DEDİ.

MHP'Lİ ERDOĞAN: Biz TÜRK Milletiyiz. Birliğimiz ve Beraberliğimiz En Önemli Teminatımız!

MHP MYK Üyesi ve Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan gerçekleştirilen referandum sonuçlarına ilişkin ilk değerlendirmelerini yazılı bir basın açıklamasıyla paylaştı. Açıklamasında birlik ve beraberlik ruhunun önemine dikkat çeken Erdoğan “Evet” iradesinin ortaya çıkmasıyla Türk Siyaseti yeni bir döneme girmiştir.” dedi.

VALİ TOPRAK, BU FUAR MALATYA FUARCILIĞININ HAKİKATEN BİR OTORİTE HALİNE GELDİĞİNİ GÖSTERİYOR

Vali Mustafa Toprak, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür v. Tahir Macit, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Malatya ili Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ile birlikte 11. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Makine Hayvancılık ve Gıda Fuarını ziyaret edip stantları gezerek vatandaşlarla ve katılımcılarla görüştü...

VALİ TOPRAK, HAYVAN YETİŞTİRİCİLİĞİNİN YANI SIRA SÜRÜ YÖNETİMİ VE MERALARIN VERİMLİ KULLANIMI DA ÖNEMLİ

Vali Mustafa Toprak 11. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Makine Hayvancılık ve Gıda Fuarı kapsamında bu yıl altıncısı düzenlenen En Güzel Kuzu yarışması programına katılarak birinci seçilen kuzunun sahibi Arapgir ilçesinden Basri Akkaya’ya ödülünü verdi.

Vali Zorluoğlu Ailesiyle Birlikte Oyunu Kullandı

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu referandum oylamasında Elazığ Orta Okulu 1299 Nolu Sandığa Eşi ve oğlu ile birlikte gelerek sandık görevlileri ile tokalaşmasının ardından oyunu kullandı.

VALİ TOPRAK, DARENDE, ÜLKEMİZİN ÖNEMLİ BİR İNANÇ MERKEZİ

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın Darende ilçesini ve Somuncu Baba Külliyesini ziyaret etmesi münasebeti ile ziyarete katılan Vali Mustafa Toprak Somuncu Baba Külliyesi’ni gezerek kabirlerde duada bulunarak Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateş’ten yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldılar.

Vali Zorluoğlu: Yazıkonak’taki Zararlar Devlet Tarafından Karşılanacak

Yazıkonak Beldesinde aşırı yağışların ardından oluşan sel bölgesinde incelemelerde bulunan Vali Murat Zorluoğlu afetten zarar gören vatandaşların zararlarının karşılanacağını söyledi.

VALİ TOPRAK, MALATYA’DA TEKSTİL SEKTÖRÜ EN ÖNEMLİ BİR İSTİHDAM ALANI ÖZELLİĞİNİ TAŞIYOR

DAP İdaresi’nin Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) işbirliğiyle yürüttüğü “DAP Bölgesi Girişimcilik ve Yenilikçilik İhtiyaç Analizi Projesi” kapsamında bölgede öne çıkan sektörlerin kümelenmesi amacıyla yapılan çalışmalar birbiri ardına yapılan toplantılarla devam ediyor.

VALİ TOPRAK, İLİMİZ EĞİTİM VE ÖĞRETİMİNİN FİZİKİ ALT YAPISINDA VE NİTELİĞİNDE ÖNEMLİ GELİŞMELER YAŞANMAKTADIR

Vali Mustafa Toprak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile birlikte Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri ve okul müdürlerinin yer aldığı Battalgazi Öğretmen Evinde düzenlenen Okul Yöneticileri İstişare Toplantısına katıldı.

Bakan Yardımcısı Erdem, 4. Bilim ve Fikir Festivali ödül törenine katıldı

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Üsküdar Üniversitesinin İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle liselere yönelik düzenlediği "4. Bilim ve Fikir Festivali"nin final etkinliği ve ödül törenine katıldı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN REFERANDUM GÜNÜ ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

Elazığ Belediyesi 16 Nisan Pazar günü yapılacak referandumda, halkımızın vatandaşlık ve demokratik haklarını rahatlıkla kullanmaları amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti verecek

Vali Zorluoğlu’ndan Elazığ’a Müjdeli Haberler

Elazığ gündeminde yer alan Ataürk Stadyumu ile Uluova Projesi ile ilgili; Elazığ’da moralleri yükseltecek gelişmeler olduğunu açıkladı.

Emniyetin Kuruluş Yıldönümünde Şehit Aileleri ve Gaziler Bir Araya Geldi

Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümümü nedeniyle şehit aileleri ve gaziler düzenlenen bir programda bir araya geldiler.

Evlilik Okuluna Kayıtlar Başladı

Elazığ Belediyesi, şehircilik hizmetleri yanında "mutlu aile huzurlu toplum" sloganıyla sosyal içerikli projelerini de aralıksız sürdürüyor. Bu amaçla Aile Danışma ve Eğitim Merkezi tarafından aile kurumunun güçlendirilmesi, sağlıklı ve mutlu evliliklerle bilinçli bir toplumun oluşturulmasına katkı sağlamak amacıyla "Evlilik Okulu" eğitim programları düzenlenecek

Toplam 14923 haber.