Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

HARRAN BELEDİYE BAŞKANI ÖZYAVUZ'DAN 13 ŞEHİT İÇİN TAZİYE MESAJI

Şanlıurfa'nın Harran ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz Şırnak'ın Uludere ilçesinde kalkışından kısa bir süre sonra düşen askeri helikopterde şehit düşen 13 asker için bir taziye mesajı yayımladı.

Türk’ün Ocağından Türk Yurtlarına Yardım Eli

Türk Ocakları Genel Merkezi ve şubelerinin üç yıldır yürüttüğü yardım kampanyası devam ediyor.

Sn. Nuri GÜRGÜR'ün kaleminden; "Bir Hak Dostu Hakk’a Yürüdü"

Ahmet Er ağabey bu alemdeki misafirliğini ikmal ederek emanetini sahibine teslim etti; Dar’ul- Bekâ’ya göçtü..... Ömür boyunca kimseden maddi ve şahsi bir talebi olmadan, ulaşabildiği herkese her konuda yardımcı olmayı hayatının amacı saymıştı; daima verici olmuştu. O günümüzde sayıları giderek azalan Hak dostlarından biriydi.

Baro Başkanı Han, MHP İl Başkanı Kalı’dan destek istedi

Malatya Baro Başkanı Enver Han, Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanı Dr. Ömer Faruk Kalı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Başbakan Yıldırım ve Bakan Yılmaz, 81 ilden gelen öğretmenlerle iftarda bir araya geldi

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü´nde Bakan Yılmaz ve beraberindeki 81 ilden gelen öğretmenler onuruna verdiği iftarda, ramazan ayının huzur, mutluluk içinde, bereket dolu geçmesini diledi.

Erdem: Hedef, tüm gençlerimizi çağın gerektirdiği becerilerle donatmak

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Sivil Toplum Kuruluşları İşbirliği Çalıştayı’na katıldı.

Yeni Kültür Merkezi Binası İçin Planlama Çalışmaları Sürüyor

Devlet Korosu binası yerine yapılması planlanan Kültür Merkezi için planlama süreci devam ediyor.

Hayır Çarşısı’na Destekler Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi’nin güçlü sosyal projeleri arasında yer alan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek sağlamak amacıyla hizmete sunulan Hayır Çarşısı, Ramazan ayında da vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmeye devam ediyor

İngilizce Artık Çok Kolay….

Elazığ Hazar Anadolu Lisesi öğretmeni Selami DANIŞMANOĞLU’nun özel gayretleriyle İngilizce öğrenmek artık zor değil. Artık, hem eğlenceli, hem kolay…

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu 29 Mayıs 2017 Pazartesi saat: 14.53’te Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde “İstanbul’un Fethi” Tiyatro Oyunlarıyla sahne aldılar.

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/H sınıf öğrencileri olan EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu oyuncuları 29 Mayıs 2017 Pazartesi saat: 14.53’te “İstanbul’un Fethi” tiyatro oyunlarını bir kez daha sahnelediler.

İftar Çadırına Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Aytar Meydanı’nda kurulan iftar çadırında ilk iftarlar açılarak, Ramazan ayının huzur, sevinç ve bereketi paylaşıldı

Miniklerden Hayvan Hastanesine Ziyaret

Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevine her yaş ve gruptan ziyaretler devam ediyor

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu'ndan 29 Mayıs 2017 saat 14.53 de bir kez daha “İSTANBUL’UN FETHİ”

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu, 22 Mayıs 2017 de sahnelenen ve izleyicilerin ayakta alkışladığı “İSTANBUL’UN FETHİ” tiyatro oyunlarını, Elazığ Belediyesi Kültür ve kongre merkezinde belki de an anlamlı gün ve saat olan; 29 Mayıs 2017 tarihinde saat 14.53’de yeniden sahneleyecekler.

Bir Umut, Bir Ufuk Projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Emine Erdoğan ile Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği´nin (TOGEMDER), Suriyeli kadınların mesleki eğitim, istihdam ve topluma uyum projesi, "Bir Umut, Bir Ufuk" programına katıldı.

ELAZIĞ RAMAZAN’A HAZIR

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yaptığı basın açıklamasıyla huzurun, merhametin ve kaynaşmanın en dorukta yaşandığı onbir ayın sultanı Ramazan ayının, ruhuna uygun bir şekilde idrak edilebilmesi için gerekli bütün hazırlıkları tamamladıklarını belirtti.

Elazığ Belediyesi Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanına Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanına Elazığlı vatandaşların ilgisi her geçen gün daha da artıyor

Toplam 14996 haber.