Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Gürkan, Yeni Sistem Türkiye'yi Kucaklayacak

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni sistemde cumhurbaşkanlığına aday olacak kişinin yüzde 50'nin üzerinde oy alması gerektiğini anımsattı, "Dolayısıyla yeni sistem Türkiyeyi kucaklayacak ve ayrıştırıcı söylemler bu topraklarda artık yer bulamayacak" dedi.

Darende Yeniköy’e Konak Yapılıyor

Malatya merkezde yaptığı çok amaçlı sosyal tesisleri kırsal ilçe ve mahallelere de taşıyan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Darende ilçesinin Yeniköy Mahallesi’ne de konak yapıyor.

Elazığ Belediyesi 2016 Faaliyet Raporu Onaylandı

Elazığ Belediye Meclisi Nisan ayı oturumunda Elazığ Belediyesi’nin 2016 yılı faaliyet raporu görüşülerek, onayladı.

Çanakkale Gezisine Giden Öğrenciler Döndü

Battalgazi Belediyesi tarafından Çanakkale’ye gönderilen öğrenciler ve belediye personeli, Malatya’ya döndü.

15 Bin Çocuk Kalp Hastası Olarak Doğmaktadır.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Pediatrik Kardiyoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemşit Karakurt“Her yeni doğan 1000 çocuktan 10'unda kalp hastalığı görülmektedir” dedi.

17 Nisan´da okullar tatil

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 16 Nisan´da yapılacak halk oylaması nedeniyle, 17 Nisan´da okulların tatil edildiğini söyledi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne Yeni Hizmet Araçları Alındı

İl Özel İdaresi tarafından satın alınan 9 adet hizmet aracı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne düzenlenen bir törenle teslim edildi. Programda ayrıca Sulama Sistemleri Desteklemesi kapsamında 26 çiftçi ile hibe sözleşmesi imzalandı.

Başkan Yanılmaz: “Seyda Molla Bahri Hazretleri’ni Rahmet ve Şükranla Anıyoruz”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ’ın değerli din alimi ve kanaat önderlerinden Seyda Molla Bahri Hazretleri’nin Hak’ka yolculuğunun yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Elazığspor, Elazığ'ın Reklam Yüzüdür

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret ederek spor alanında hayata geçirdikleri çalışmalara ve 16 Nisan Halk Oylaması'na ilişkin açıklamalarda bulundu

Türkiye Tarihi'nin En Önemli Seçimi Geliyor

16 Nisan'daki halk oylamasını ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatmak için İcadiye Mahallesi'nde ki esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi...

İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Vali Toprak’ı Ziyaret Etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Malatya Valiliğini ziyaret ederek seçim güvenliği ve genel güvenlik toplantısı düzenledi.

Başkan Yanılmaz: “Her Evet Oyu Bir Mazlumun Gözyaşını Dindirecektir”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “16 Nisan referandumundaki her bir ‘evet’ oyu, dünyada bir mazlumun gözyaşının dinmesine, zalimlerin diz çökmesine vesile olacaktır.” dedi.

Başarık Hasanvarol Mahallelerinin İçme suyu Altyapısı Tamamen Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez mahallerde Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarına devam ediyor.

Vali Toprak, Malatya Adına, Markasına Ve Tanıtımına Önemli Katkılar Sağlıyor

Vali Mustafa Toprak, Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş' nin başlattığı "Kumbaram Dolsun Benim de Bir Kitabım Olsun" kampanyası dâhilinde düzenlenen kumbara dağıtım programına katıldı.

Kene Mevsimi Başlıyor

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şükrü Gürbüz kene Mevsimi Başlıyor.

Bakan Yılmaz: Anadolu Ajansı, Türk milletinin bütün dünyaya ulaşan sesidir

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, basının bir milletin gözü, kulağı ve sesi olduğunu belirterek, “Anadolu Ajansı, Türk milletinin bütün dünyaya ulaşan sesidir” dedi.

Toplam 14924 haber.