Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MÜSİAD BAŞKANI UZUN: “HOLLANDA’NIN TUTUMU AÇIK BİR TACİZDİR”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Başkanı Hasan Uzun, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş izninin iptal edilmesi ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya'nın bulunduğu aracın durdurulması ile ilgili kınama mesajı yayımladı.

Elazığ'ın tanınmış kanaat önderlerinden olan Şeyh Cemil Baba Hakka Yürüdü...

“Ellezîne izâ esâbethum musîbetun, kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn(râciûne).” Elazığ’ın tanınmış kanaat önderlerinden olan Şeyh Cemil Baba’nın (Cemil Evliyaoğlu- 84 yaşında) Rahmet-i Rahmana kavuştu...

Kadın Konuk Evinde kalan kadınların yaptıkları ürünler sergilendi

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kadın Konuk Evinde kalan kadınların tarafından yapılan ‘Elimizin Emeği’ isimli el emeği, göz nuru ürünler sergilendi.

Başkan Gürkan, Battalgazi Esnaf Odası’nı Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Esnaf Odası Başkanı Culha, Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başe ve oda yönetimi ile bir araya geldi.

Üniversite Adaylarına Destek

Malatya Büyükşehir Belediyesi, eğitime tam destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda YGS’ye girecek 1200 öğrenciye deneme sınavı imkanı sunuldu.

Böbrek Hastaları Derneği de “Evet” Diyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 9 Mart Dünya Böbrek Hastaları Günü dolayısıyla Elazığ Böbrek Hastaları ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek üyelerin sorun ve taleplerini dinledi.

Eğitime Yapılan Yatırım En Doğru Yatırımdır

Darende Yenice Ortaokulu Müdür Yardımcısı Cansu Özer, beraberinde öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ettiler.

Belediye, Mahalle Temizliklerini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, vatandaşlarımıza daha ferah bir kent yaşamı sunabilmek için şehir genelinde sürdürdüğü rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra belli periyotlarla mahallelerde gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmalarına da devam ediyor.

Gelin-Kayınvalide Semineri

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından 2’nci kez gelin ve kayınvalidelere yönelik eğitim programı düzenlendi.

Polat, “Hedefimiz, Sosyal ve Ekonomik Hayata Katılmaları”

Yeşilyurt Belediyesi, 135 Bin 445 Euro Bütçeli ‘Yeşilyurt Meslek Ediniyor’ Hibe Programına Başladı

Myk Başkanı Ceylan’dan Başkan Yanılmaz’a Ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca başlatılan, 'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik' programı kapsamında Elazığ’a gelen Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Adem Ceylan ve beraberindeki heyet, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Vali Toprak, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerinin Çalışmaları İle İlçelerin Çehresi Değişiyor

Vali Mustafa Toprak Hekimhan ve Kuluncak ilçelerinde gerçekleştirdiği toplantılar sonrası ilçelerde çeşitli temas ve incelemelerde de bulundu.

Başkan Yanılmaz, Çarşı Mahallesi Esnafıyla Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesinde, anayasa değişikliği ve getirilecek yeni sistemi anlatmak amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalar doğrultusunda Çarşı Mahallesi esnafıyla buluştu.

Vali Toprak Güvenlik Korucularını Denetlemeye Devam Ediyor

Hekimhan İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek eğitim alan Güvenlik korucularını denetleyen Vali Toprak burada yaptığı konuşmada “Sizlerin bir taraftan Özlük haklarınızla ilgili gelişmeler yaşanırken diğer taraftan da ekonomik ve sosyal haklarınızla ilgili bir takım düzenlemeler yapıldı.

Vali Zorluoğlu’nun 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Mesajı

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 96’ncı yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

15 TEMMUZUN KAHRAMAN GAZİLERİ ELAZIĞ’DA

Gençlik ve Spor Bakanlığınca, 15 Temmuz gecesinde ülkemizin yaşadığı vahim durum karşısında kahramanlık gösteren vatandaşlarımızın, o gece yaşadıklarını ilk ağızdan halkımıza ve gençlerimize aktarmak amacıyla düzenlediği “Tecrübe Konuşuyor Kahramanlar” projesi 9 Mart 2017 Perşembe günü saat 19.00’da ilimizde Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde yoğun katılım ile gerçekleştirildi

Toplam 14923 haber.