Ejder Açıkkapı: KOBİ'lerimize Destek Ödemeleri Başlıyor

AK Parti Elazığ Milletvekili , TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ'daki işletmeleri de doğrudan ilgilendiren müjdeli haberi kamuoyu ile paylaştı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

KOBİ'lerin deprem sonrası desteklenmesi projesi çerçevesinde 4 milyar liralık finansman desteğinin deprem bölgesindeki işletmelere aktarılmasına başlanıyor. Elazığ'ın da faydalanacağı destek ödemeleriyle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere , Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve ilgili tüm bürokratlara teşekkür ettiklerini belirtti. 

Açıkkapı, "15 Kasım'dan bu yana Elazığ ilimizde dahil olmak üzere 39 bin 680 işletmeye 12.8 milyar lira tutarında ödeme yapıldı. Tabi yeni finansman işletmelerimize can suyu oluyor. Bölge ekonomisine desteklerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fatih Kacır ve ilgili tüm bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz. Devletimiz ve milletimiz el ele verecek, şehirlerimizi daha güçlü şekilde ayağa kaldıracağız inşAllah." diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN