Elazığ'da 42 Köy Yolu Kapandı

Karakoçan, Maden, Sivrice, Baskil ve Arıcak ilçelerimizde 06.01.2015 sabahı itibariyle toplamda 42 yolumuz ulaşıma kapalıdır.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu il genelinde karla mücadele çalışmalarını sürdürdüklerini ve kapalı köy yollarının ulaşıma açma çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.
Genel Sekreter Bilginoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “İlimizde dün yağan ve halen devam eden kar yağışı neticesinde özellikle Karakoçan, Maden, Sivrice, Baskil ve Arıcak ilçelerimizde 06.01.2015 sabahı itibariyle toplamda 42 yolumuz ulaşıma kapalıdır.
İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği karla mücadele ekiplerimiz kar yağışı ile birlikte yoğun tipi olan bölgeler dışında sabahın erken saatlerinden itibaren yol açma faaliyetlerine başlamışlardır.
İlimiz genelinde İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerimiz toplam 66 araç ve 75 personel ile çalışmalarına devam etmektedirler.
24 saat esasına göre çalışan karla mücadele ekiplerimize ve karla mücadele koordinasyon birimimizin iletişim bilgilerine vatandaşlarımız ve muhtarlarımız idaremizin web sayfasında yer alan karla mücadele bölümünde yer alan iletişim bilgilerinden (http://www.elazigozelidaresi.gov.tr/karlamucadele.aspx) ulaşabilir ve şikâyetlerini iletebilirler”. 
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN