Elazığ'da Bazı İlçelerimizde Olumsuz Hava Şartları Nedeniyle Okullar Tatil Edilmiştir.

Alacakaya, Arıcak, Kovancılar, Maden ve Palu İlçelerimizde olumsuz hava şartları nedeni ile yarından itibaren bazı okullarımız tatil edilmiştir.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

- Alacakaya ve Maden ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeni ile,  08 Ocak 2015 Perşembe günü tüm ilk ve orta dereceli okullar İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile  bir gün süre ile tatil edilmiştir.

 

- Arıcak ilçesinde olumsuz hava şartları nedeni ile 08-09 Ocak 2015 Perşembe ve Cuma günleri tüm ilk ve orta dereceli okullar İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile  iki (2) gün süre ile tatil edilmiştir.

 

- Kovancılar ilçesinde olumsuz hava şartları nedeni ile 08 Ocak 2015 Perşembe günü  Okçular, Bayramyazı, Ekinözü, Avlağı ilk ve ortaokulları İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile bir gün süre ile tatil edilmiştir.

 

- Palu ilçesinde olumsuz hava şartları nedeni ile Gökdere İzmir İlk ve Ortaokulu ile   Gemtepe, Atik, Köklüce, Küçükaltı, Büyükçaltı, Kırkbulak, Kayaönü, Kayaönü  Yaylacık, Bozçanak, Bozçanak Hanönü, Arındık köylerinden yapılan taşımalı eğitime;

 

Palu Tarhana, Kasil, Karacabağ ve Üçdeğirmenler köylerinden yapılan ortaöğretim taşımalı eğitime;

 

Palu Karataş, Güllüce köylerinden yapılan ortaokul taşımalı eğitime İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile 08 Ocak 2015 Perşembe günü bir gün süre ile ara verilmiştir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN