Elazığ Kent Konseyi Kültür - Turizm ve Sanat Çalışma Grubu İkinci Toplantısı Gerçekleştirildi

Kısa bir süre önce çalışmalarına başlayan 'Elazığ Kent Konseyi Kültür - Turizm ve Sanat Çalışma Grubu' ikinci toplantısını 25 Mart 2023 Cuma günü Kent Konseyi başkan yardımcısı Süleyman YAPICI başkanlığında gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Katılımlarından dolayı gurup üyelerine teşekkür eden Süleyman YAPICI, ikinci toplantı gündemi ile ilgili bilgiler verdikten sonra Çalışma Grubu Koordinatörü Prof. Dr. M. Taner ŞENGÜN çalışma grubunun ana işleyişine yönelik olarak ana konular üzerinde değerlendirmelerde bulundu.

Çoğunluğun sağlandığı toplantıda şehrin dinamiklerini harekete geçirecek kültür, turizm ve sanata dair konular üzerine proje sunumları gerçekleştirildi. Şehrin-kültür sanat ve turizmine müşterek yönde katkıda bulunacak konuların üzerinde görüşler ortaya konuldu. Toplantıya ekip olarak katılan Fırat Kalkınma Ajansı Elazığ Proje Ekibi kültür, sanat ve turizme dair planlamalarını kent konseyi üyeleriyle paylaştı. Birlik ve beraberlik şuuruyla geçen toplantıda gelecek toplantılara yönelik fikir alışverişi sağlanmış oldu.

Kültür-turizm ve sanata dair sunulan projelerin isimleri belirlendi. Belirlenen bu projeler, Çalışma Grubu Koordinatörü Prof. Dr. M. Taner ŞENGÜN başkanlığında bir sonraki toplantıda önem sırasına göre sıralanarak çalışmalara başlanılmasına karar verildi.  


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN