Elazığ'ın Her Köşesi Gülistan

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin dört bir yanında kaldırım, kavşak ve orta refüjlere dikilen güllerin açmasıyla birlikte, şehir apayrı bir güzelliğe kavuştu

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Baharı rengarenk lalelerle karşılayan Elazığ, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte bu kez de kırmızı-beyaz gülerle bezendi. Nisan-Mayıs aylarında açan ve zor hava koşullarında dayanıklı olan dünyaca ünlü meilland gülleri, Kasım-Aralık aylarına kadar çiçek açmaya devam edecek.
Mis kokulu ve katmerli güllerin şehre kattığı görsel şölen, vatandaşlardan da büyük beğeni topluyor. Sevginin ifadesi ve peyzaj çalışmalarının vazgeçilmezi güllerin yanı sıra kavşak ve refüjler; petunya, kadife, sardunya ve ateş çiçeği gibi mevsimsel çiçeklerle de renklendirilmeye devam ediliyor.
Kent estetiğinin önemine dikkat çeken Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Şehrimize değer katan çalışmalarımız doğrultusunda her mevsim farklı çiçeklerle şehrimizi donatıyoruz. Şehrin her noktasında farklı güzellikler ve görsellikler sunduğumuz bu çalışmalarımızda gönüllere, ruhlara hitap etmeye çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin gözlerine, gönüllerine hitap etme ve şehrimize değer katma yönündeki çalışmalarımız sürecek" dedi.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN