Elazığ

Elazığ Haberleri

BAŞKAN YANILMAZ;” HAİNLER EMELLERİNE HİÇBİR ZAMAN ULAŞAMAYACAK”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 18 Ağustos 2016 tarihinde İl Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen hain terör saldırısının yıldönümünde bir kınama mesajı yayımladı.

Elazığ MÜSİAD’dan Komşu Şubemiz Malatya MÜSİAD’a Ziyaret

Elazığ Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Hasan Uzun ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Malatya MÜSİAD Şube Başkanı Hüseyin Kalan’ı ziyaret etti.

BELEDİYE BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİNİ ARTIRDI

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi gıda ürünü imal eden ve satış yapan noktaları, sıkı bir denetimden geçirdi.

İMAM EFENDİ KAVŞAĞI IŞIL IŞIL

Şehrin gündüz görünümünün yanı sıra gece görünümünün de estetik bir yapıya kavuşması adına Elazığ Belediyesi tarafından kavşaklarda led armatür aydınlatma çalışmaları gerçekleştiriliyor.

BAŞKAN ARSLAN, PALU VE KOVANCILARDA İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

Başkan ARSLAN Palu ve Kovancılar ilçesine yönelik düzenlemiş olduğu program çerçevesinde ilk önce Palu Belediyesini ziyaret ederek, Palu Belediye Başkanı M.Sait Dağolu ile bir araya geldi.

MÜSİAD; "SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÖNELİK YAPILAN ŞİDDETİ KINIYORUZ."

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, geçtiğimiz günlerde Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi de gerçekleşen doktor ve hastane personeline saldırı olayına ilişkin bir kınama mesajı yayımladı.

Başkan Yanılmaz: ‘Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmayacak’

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, masum anne ve bebeğini hedef alan terör saldırısını kınayarak, bebek katili PKK’nın artık sonunun geldiğini kaydetti.

Kurban Sevincini Herkes Yaşasın

Kurulduğu günden itibaren toplumsal yaşamda kardeşlik köprüleri kurarak ihtiyaç sahibi vatandaşlar için umudun öteki adı olan Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı, Kurban Bayramı’nda kurban bağışlarını bekliyor.

Başkan Yanılmaz Akit Tv’ye Konuk Oldu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Akit TV’de yayınlanan gazeteci Sabri Balaman’ın yapımcılığını üstlendiği “Şehrin Gündemi” adlı programın canlı yayın konuğu oldu.

İzoder Yetkililerinden Yanılmaz’a Ziyaret

Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER ) yöneticileri Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Yanılmaz’a Bir Ödül Daha

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a Elazığ Kültür ve Sanat Festivali Komitesi tarafından “ Yılın Çevre ve Teknoloji” ödülü verildi.

Başkan Yanılmaz: ‘Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a Minnettarız’

Bölgedeki sağlık hizmet kalitesini en yüksek seviyeye çıkaracak olan Elazığ Şehir Hastanesi hizmete açıldı. Yozgat, Mersin, Isparta, Adana ve Kayseri şehir hastanelerinden sonra Elazığ Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı.

Şehir Gezileri Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi’nin şehrin tarihi, turistik ve görülmeye değer tabiat güzelliklerini tanıtmak ve yerinde keşfetmek amacıyla düzenlediği "Kültür ve Şehir Turları" devam ediyor.

Elazığ Belediyesi'nden Bir İlk Daha

Mehmet Akif Ersoy Kütüphanesi Semt Kütüphanesi Açıldı

Eski Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: “Cip Mesire Alanı Elazığ’a Çok Yakıştı”

Elazığ Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan şehrin yeni yıldızı Cip Mesire Alanı’nın resmi açılışı gerçekleştirildi.

Yapılandırmada Son Gün 31 Temmuz

Elazığ Belediyesi vergi borcu bulunan vatandaşlara çağrıda bulunarak, borç yapılandırmasında son tarihin 31 Temmuz mesai bitimi olduğunu belirtti.

Başkan Yanılmaz’dan Teşekkür

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz şehrin yeni yıldızı Cip Mesire Alanı açılışına katılan protokol mensupları ile hemşerilerimize teşekkür etti.

Sanatçılar Projelere Hayran Kaldı

Şehrimize gelen misafirler Keban ilçemizi ve Elazığ Belediyesi tarafından şehre kazandırılan hizmetleri yerinde gördü.

Ücretsiz Otobüs Seferleri Düzenlenecek

Şehrimizin bugününe ve yarınına değer katan, yeşille mavinin görsel bir şölene dönüştüğü ‘Cip Mesire Alanı’ resmi açılışı için 29 Temmuz Pazar günü saat 16’dan itibaren Öğretmenevi önünden ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.