Elazığ

Elazığ Haberleri

GELECEĞİN MİMARLARI HARPUT'UN TARİHİ MİSYONUNA HAYRAN KALDI

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim üyeleri ve öğrencileri, farklı kültür ve medeniyetleri tanımak ve farkındalık oluşturmak adına, 'Geçmişin izleri geleceğin değerleri' programı kapsamında ortak mirasımız Harput'a teknik bir gezi gerçekleştirdi. Programın ev sahipliğini Elazığ Belediyesi yaptı.

BAŞKAN YANILMAZ TV NET’E KONUK OLDU

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, TV NET kanalında Derya Uğur Öner’in hazırlayıp sunduğu ‘Gezgin’ programına konuk olarak belediye olarak yaptıkları çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CUMURBAŞKANI ERDOĞAN'A ELAZIĞ’DAN DAVET VAR

Elazığ’dan, yüreği sevgiyle çarpan tertemiz kalplerden Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a davet var.

BAŞKAN YANILMAZ’DAN AŞURE İKRAMI

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Şehit Piyade Binbaşı Zafer Kılıç Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen aşure programında öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Ünlü Akademisyenler Elazığ’a Geliyor

Elazığ Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği işbirliği ile “Şehir Kültürü - Kültürlü Şehir ”sempozyumu kapsamında ünlü akademisyenler Elazığ’a gelecek.

BAŞKAN YANILMAZ “YENİ SEMT SAHALARIMIZ HAYIRLI OLSUN”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Belediye tarafından şehrin değişik noktalarına yaptırılan 54 Semt sahasından biri olan Hicret Mahallesi Semt Sahası açılışını gerçekleştirdi.

DEVLET HASTANESİ HİZMETİNE DEVAM ETMELİDİR

Bir basın açıklamasında bulunan Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği ELSAD Başkanı Avukat Murat Erdoğan bölgemizde Sağlık konusunda hükümetimizin büyük yatırımlar yaptığını vurgulayarak muhakkak ki Elazığ Şehir Hastanesi takdir edilecek bir eser olmuştur.

Kalıcı Bir Fuar Alanı Elazığ Ekonomisine Birçok Katkı Sağlayacaktır

Elazığ Ekonomi Platformu Haftalık Toplantısı Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının ev Sahipliğinde gerçekleşti. Toplantı gündeminde bu hafta Elazığ’da yapılan 2.İnşaat ve Mobilya Fuarı ile ilgili görüş alışverişinde bulunundu.

İTFAİYE GÜVEN VERİYOR

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, İtfaiye Haftası nedeniyle yangın ve olaylara müdahale ederken kullandıkları araç ve gereçleri, öğretmenevi önünde açtıkları sergi ile vatandaşlara tanıttı.

Başkan Yanılmaz Elazığlı Sanatçılarla Bir Araya Geldi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Gönül Buluşmaları” kapsamında ilimizin sanat ve kültür hayatına katkı sunan sanatçılarıyla bir araya geldi. 

Elazığ Belediyesi’nden Amatör Kulüplere Maddi Destek

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret etti.

BELEDİYE STANTLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Bu yıl ikincisi düzenlenen Elazığ İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Teknolojileri Fuarı’nda vatandaşlar, Elazığ Belediyesi stantlarına yoğun ilgi gösteriyor.

EBEGEMDE SERTİFİKA HEYECANI

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi bünyesinde eğitim gören kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Elazıg Beledıyesı Uyardı

Elazığ Belediyesi, başkan ve başkan yardımcılarının adı kullanılarak bağış adı altında para toplayanlara karşı vatandaşları uyardı.

Gazilerden, Başkan Yanılmaz'a Ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ şubesi yöneticileri, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı ziyaret etti. 

Elazığ'da Ahilik Haftası Kutlamaları Başladı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ‘Ahilik Haftası’ kutlamaları kapsamında bir dizi programlara katıldı.

Başkan Yanılmaz Öğrencilerin İlk Ders Heyecanına Ortak Oldu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının bugün başlamasıyla birlikte Kazım Karabekir Ortaokulu ve Bahçelievler İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerin heyecanını paylaştı.

BAŞKAN YANILMAZ “MODERN ARAÇLARLA HİZMETİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın göreve geldiği 2014 yılından bugüne belediye makine parkına dâhil ettiği araçlar, şehir merkezinde konvoy oluşturarak geçiş yaptı.

Başkan Yanılmaz: “Asfalt Serim Çalışmaları Sürüyor”

Elazığ Belediyesi, şehrin ana arterlerinden olan ve birçok güzergâhı birbirine bağlayan İmam Efendi Bulvarı üst geçidinde asfalt serim çalışması gerçekleştirdi.