Elazığ

Elazığ Haberleri

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yanılmaz’dan Kutlama Mesajı

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz’dan Kutlama Mesajı.

Elazığ İl Geneli Belediye Başkanları Belli Oldu…

Resmi Olmayan Sonuçlara Göre Belirlenen Belediye Başkanları

BAŞKAN YANILMAZ 5 YILI DEĞERLENDİRDİ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bir basın toplantısı düzenleyerek göreve geldikleri 30 Mart 2014 tarihinden itibaren gerçekleştirmiş oldukları hizmetlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CUMHURİYET KIZ ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Elazığ Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, anlamlı bir etkinlik gerçekleştirerek Cip Mesire alanına kendi elleriyle fidan diktiler.

BAŞKAN YANILMAZ’DAN PALU-DER’E ZİYARET

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek üyeler ile bir araya geldi.

BAŞKAN YANILMAZ: “HİÇBİR ENGEL BAŞARIYA ENGEL DEĞİLDİR”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Şefkatli Eller İşitme ve Konuşma Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleri ve Elaziz Belediyespor’un işitme engelli oyuncularıyla bir araya geldi.

HAMZA YANILMAZ DUALARLA ANILDI

Ak Parti Elazığ eski Milletvekili ve iki dönem Elazığ Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş merhum Hamza Yanılmaz, vefatının 8. yıl dönümünde Kültür Park Cami’sinde okunan Mevlid-i Şerif ve dualarla anıldı.

MERHUM HAMZA YANILMAZ ANILIYOR

Ak Parti Elazığ eski Milletvekili ve iki dönem Elazığ Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş merhum Hamza Yanılmaz, vefatının 8. yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.

BAŞKAN YANILMAZ “KURUL ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI”

Dört bin yıllık kadim bir tarihe sahip şehrimizin kültürel, sanatsal ve edebi anlamda özünü yaşatmak ve bizden sonraki nesillere aktarabilmek adına Elazığ Belediyesi bünyesinde hayata geçirilen “Kültür-Sanat Danışma Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile Kültür Park Mamurat-ül Aziz Salonu’nda bir araya geldi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDE SÖZLEŞME SEVİNCİ

Elazığ Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasından toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşme ile 167 işçiye yüzde 25 oranında zam verildi.

Elazığ Belediyesi’nde Sözleşme Sevinci

Elazığ Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasından toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşme ile 167 işçiye yüzde 25 oranında zam verildi.

Hilalkent Mahallesi muhtar adayı Şelale TANRIVERDİ AYAZ Haber Sitemizi ziyaret etti…

Mahallemizi; bir bayanın hassasiyeti ve bir anne mesuliyetiyle sahipleneceğiz…

Başkan Rıdvan Fırat, “Çölyak Dernekler Federasyonuna Üye Olduk” dedi.

Elazığ Çölyak Ve Gulitensiz Beslenme Derneği, Çölyak Dernekler Federasyonuna Üye Oldu.

AHŞAP OYMACILIĞI KURSU YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Elazığ Belediyesi ve İŞKUR İl Müdürlüğü işbirliğiyle ‘Hayat Boyu Öğrenme Projesi’ kapsamında hayata geçirilen Ahşap Oymacılığı Kursu için yeni dönem kayıtları başladı. Bayanlara yönelik faaliyet sürdürecek Ahşap Oymacılığı kursu için Başvurular Elazığ Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne yapılacak

YANILMAZ: “ ŞEHRE BİRLİKTE HİZMET ETTİK”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, personel buluşmaları kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya gelerek, 5 yıllık görev süresinde gerçekleştirdikleri faaliyetleri değerlendirdiler.

AKÇAKİRAZ'DA İŞÇİLERE YÜZDE 25 ORANINDA ZAM

Elazığ'ın Akçakiraz Belde Belediyesi’nde çalışan işçilere imzalanan sözleşme ile yevmiyelerine bir yıl geçerli yüzde 25 oranında zam yapıldı.

ÖĞRENCİMİZ FATMA CEREN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Hayrat Vakfı’nın işbirliği ile gerçekleştirilen “KYK’lı Gençler Osmanlıca Yarışıyor 2” projesi kapsamında tüm yurt genelinde KYK çatısı altında altında bulunan öğrencilerin yarıştığı Osmanlı Türkçesi yarışmasının Türkiye Finali 05 Mart 2019 tarihinde Ankara’da yapılmıştır.

Elazığ Çölyak ve Glütensiz Beslenme Derneği Faaliyetlerine Başladı

Elazığ Çölyak ve Glütensiz Beslenme Derneği ilk olağan genel kurul toplantısını yaparak, faaliyetlerine başladı.

BELEDİYE EKİPLERİ KAR TEMİZLEME ÇALIŞMAŞARINI SÜRDÜRÜYOR

Elazığ Belediyesi, geç saatlerde etkili olmaya başlayan kar yağışının ardından, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için, kar yağışının başladığı andan itibaren ana arterler, toplu taşıma güzergahları ve hastaneler başta olmak üzere şehir genelinde kar temizleme ve küreme çalışmalarını sürdürüyor.