Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Şerifoğulları Afetten Etkilenen Yerleri Gezdi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geçtiğimiz gün ilimizi etkisi altına alan sağanak yağış sonrası oluşan sel baskınında hasar gören yerlerde incelemelerde bulundu.

İTFAİYE KAVŞAĞI YENİDEN DÜZENLENİYOR

Elazığ Belediyesi şehir içi ulaşımı rahatlatmaya yönelik çalışmalarını başlattı. Şehrin, doğu bölgesiyle bağlantısını sağlayan İtfaiye Kavşağı yeniden düzenleniyor.

MHP Elazığ İl Eski Başkanı Oğuzhan Demir’den Basın Açıklaması.

MHP Elazığ İl Eski Başkanı, Elazığ MHP 27. Dönem Genel Seçimleri Elazığ 1. Sıra  Milletvekili Adayı​​​​​​​,  Oğuzhan Demir, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimi ile ilgili  Basın Açıklaması yayınladı.

Elazığ Çölyak ve Gulitensiz Beslenme Derneği Türkiye'de farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Dernek yönetimi çalışmalar kapsamında Pertek Termal Tesisleri'nde İstanbul, Hatay ve Osmaniye’den gelen üç aileyi ağırlayarak şifalı sulardan faydalanmalarını sağladı.

Elazığ Çölyak ve Gulitensiz Beslenme Derneği 2. Olağan üstü kongresini yaptı.

Elazığ Çölyak ve Gulitensiz Beslenme Derneği 2. Olağan üstü kongresinde güven tazeleyen mevcut başkan Rıdvan Fırat yeni yönetim kurulu üyelerini de kamuoyuna yaptığı basın açıklaması ile duyurdu.

AKSA FIRAT ELEKTRİK’TEN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

Aksa Fırat Elektrik’in, Mayıs ayında Elazığ’daki ortaokullarda başlattığı resim yarışmasının kazananları belli oldu.

CİP JEOTERMAL SAHASI 30 YILLIĞINA ELAZIĞ BELEDİYESİ’NİN

Cip Köyü’nde bulunan 4.5 hektarlık jeotermal kaynak sahasının ihalesini 30 yıllığına Elazığ Belediyesi aldı.

BELEDİYEDEN SPORCULARA KÜRSÜBAŞI PROGRAMI

Elazığ Belediyesi, bu yıl ilimizde gerçekleşecek Okul Sporları Güreş Gençler A Türkiye Şampiyonasına katılmak üzere şehrimize gelen sporcu ve teknik heyeti belediyede ağırlayarak kendilerine ‘Kürsübaşı’ programı düzenledi. Programa 62 il ve KKTC'den gelen toplam 424 sporcu ve antrenör katıldı.

ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN SU KESİNTİLERİYLE İLGİLİ UYARI

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada, Keban Baraj Gölü havzasında bulunan su kuyularının, su seviyesinin yükselmesine bağlı olarak kullanılamamasından ötürü bazı mahallelerde kısmi su kesintilerinin yaşanabileceği bildirildi.

YARALI EFSANEVİ KUŞLAR TEDAVİ ALTINDA

Elazığ’da vatandaşlar tarafından yaralı olarak bulunan efsanevi Ebabil ve İbibik kuşu, Elazığ Belediyesi ekiplerince tedavi altına alındı.

Elazığ Belediyesi’nden Çevre Yürüyüşü

Elazığ Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenlendi, çöpler toplandı, vatandaşlara çiçek ve çam fidanı dağıtıldı.

EBEGEM GENÇLERE DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM), gençlerin gelişimine katkı sağlamayı sürdürüyor. EBEGEM bünyesinde yeni dönemde açılacak altı branşta yeni kurs için ön kayıtlar başladı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ ÇEVRE YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEYECEK

Elazığ Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında bir dizi program düzenlenecek.

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Elazığ Belediyesi, halk sağlığının korunması ve rahat bir yaz dönemi için sinek, sivrisinek ve haşerelere yönelik ilaçlama çalışmalarını şehrin dört bir yanında sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları Çayda Çıra Ve Salıbaba Mahallelerinde

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları hafta sonu da mahalle ziyaretlerini sürdürerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi, çözüm için vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Zabıtadan Dilenci Denetimi

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilere yönelik bir dizi denetim gerçekleştirdi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI VATANDAŞIN TALEBİNE DUYARSIZ KALMADI

Hamza Yanılmaz Katlı Kavşağının üst kısmının yıkılmasıyla ilgili gelen taleplere duyarsız kalmayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kavşağın üst kısmının yıkılıp yıkılmamasıyla ilgili Halk Oylaması yapılmasına karar verdi.