Elazığ

Elazığ Haberleri

Elazığ'da Kurban Satış Ve Kesim Yerleri Belirlendi

Elazığ Belediyesi, Kurban Bayramına sayılı günler kala vatandaşların hijyenik bir ortamda kesim yapabilmelerini sağlamak için hazırlıklarını sürdürüyor.

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANINDAN ŞERİFOĞULLARI'NA ZİYARET

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret etti.

MASAD'dan Apaydına Hayırlı Olsun Ziyareti

Kısa adı MASSAD olan Maden Alacakaya Sivrice Stratejik Araştırmalar Derneği geçtiğimiz günlerde Maden Şehit Cengiz ERDUR İlçe Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yaparken Elazığ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Müdür Yard olarak göreve başlayan Ünal APAYDIN a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

UMUTLARI ŞAHİN BAŞKANDA

Elazığ'ın Karşıyaka Mahallesinde bulunan İmar İskân lojmanları yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya. Korku içerisinde yaşayan vatandaşların tek umudu Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları.

ŞERİFOĞULLARI: "Kadim Şehrimizin Kültür Ve Sanatını Geliştireceğiz"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, binlerce yıllık medeniyetlerin izini taşıyan Elazığ'ın kültür ve sanatta hak ettiği yere gelebilmesi için önemli çalışmalar yapacaklarını belirterek; "Kültür ve sanatımızın tanıtılması ve geliştirilmesi amacıyla faaliyet gösteren Elazığ Belediyesi Kültür-Sanat Danışma Kurulunun, başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyorum" dedi.

MÜSİAD'tan Faiz İndirimi Değerlendirmesi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği ( MÜSİAD) Elazığ Başkanı Mehmet Özeren, Bankasının faiz indiriminin ülke ekonomisi adına sevindirici bir durum olduğunu söyledi.

Elazığ Belediyesinden Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Kurulduğu günden bugüne istihdama yönelik eğitimleriyle adından söz ettiren Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Asilhan Arslan : Bakanımız Ruhsar Pekcan Ve TOBB Başkanımız M.Rıfat Hisarcıklıoğlu’na Teşekkür Ediyorum.’’

ELAZIĞ TSO BAŞKANI ASİLHAN ARSLAN;‘'GÜMRÜK SORUNUN ÇÖZÜMÜ NOKTASINDA DESTEK OLAN BAKANIMIZ RUHSAR PEKCAN VE TOBB BAŞKANIMIZ M.RIFAT HİSARCIKLIOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM.’’

KPSS'DE ELAZIĞ NEDEN MERKEZ DEĞİL

Son 4 yıldır Doğu Anadolu Bölgesinde yapılan sınavların Elazığ'ında içinde bulunduğu illerle beraber Malatya'ya bağlanması hem maddi hem de manevi kayıplara sebep olurken akıllarda da acaba Elazığ'da ''Güvenlik problemi mi var ?'' diye soru işareti bıraktı.

ŞERİFOĞULLARI: "GENÇLERİMİZ İPEK YOLU PROJESİYLE KENDİNİ HER ALANDA GELİŞTİREBİLECEK"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Avrupa’da ve Türkiye’de tek örneğinin ilimizde yapılacağı “İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi” projesinin en kısa sürede tamamlanacağını belirterek, "6-30 yaş arası gençlerimizin kendilerini her alanda geliştirebilecekleri çok güzel bir proje hayata geçiyor" dedi.

ŞEHİR HASTANESİ BAĞLANTI YOLLARI ASFALTLANIYOR

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesi bağlantı yollarında asfalt serim çalışmaları başladı.

MHP Elazığ Eski Milletvekili Mustafa Gül'ün Acı Günü

21. Dönem Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Gül’ün annesi Adalet Gül vefat etti. Merhume perşembe (bugün) günü Ankara’da son yolculuğuna uğurlanacak

Yaz Şenlikleri Yoğun Katılımla Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Şenliklerine yoğun katılım gösteren vatandaşlar, müzik eğlence programlarında keyifli vakit geçiriyor.

ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazar yerlerinde denetimlerini sürdürüyor.

Tüm Mahallelerden Şehir Hastanesine Otobüs Seferleri Başladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim öncesi açıkladığı ulaşım projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

20 YIL SONRA İLK TOPLANTI

Elazığ Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Cebrail Top,Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a esnafın durumunu anlatan bir mektup yazdı. Ve bakanlık sessiz kalmadı.

Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği Ön Elemeleri Yapıldı

Habitat Derneğinin TOBB, İTÜ ve Coca Cola ile müşterek yürüttüğü Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği, ön elemeleri Elazığ TSO toplantı salonunda gerçekleşti. Elemeleri geçen yarışmacılar İstanbul’ da yapılacak Türkiye geneli elemelere katılacaklar.

Şeker Fabrikasına 63 Personel Alınacak

Şeker Fabrikasına 63 Personel Alınacak Elazığ Şeker Fabrikasında muhtelif işlerde çalıştırılacak personel hizmet alımı yapılacak.

Aktaş: "Bu Emanete El Birliği İle Sahip Çıkacağız"

Emniyet Genel Müdürü Hemşehrimiz Mehmet Aktaş, "Genel Müdürlük makamına atanmanın verdiği onurun yanında, Sayın İçişleri Bakanımızın riyasetinde şahsıma yüklenen büyük sorumluluğun da idrakindeyim. İnşallah bize verilen bu emanete el birliği ile sahip çıkarak Emniyet Teşkilatımıza ve vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz” dedi.