Elazığ

Elazığ Haberleri

ELAZIĞ’A KENT KÖY PROJESİ

Elazığ Belediyesi Kent-Köy Projesi İçin Çalışmalara Başladı.

HAİN TERÖR SALDIRISININ ÜZERİNDEN 3 YIL GEÇTİ

18 Ağustos 2016 tarihinde Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısının üzerinden 3 yıl geçti.

Özeren: Elazığ Teröre Karşı Her Zaman Kale Gibi Durmuştur

18 Ağustos 2016 tarihinde Elazığ Emniyet Müdürlüğüne yapılan ve 3 polis memurunun şehit olduğu, 217 kişinin de yaralandığı hain saldırının 3. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Mehmet Özeren, hain saldırının hain terör örgütü PKK’nın gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koyduğunu ancak Elazığ’ın teröre karşı kale gibi ayakta durarak teröre geçit vermeyeceğini gösterdiğini kaydetti.

ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN KİMSESİZ VE YAŞLILARA BAYRAM TEMİZLİĞİ HİZMETİ

Elazığ Belediyesi sosyal belediyecilik alanında başlattığı yeni projeyle yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara evde temizlik hizmeti sunuyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR

Elazığ Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzur içinde bir bayram yaşamaları için bayram öncesi gerekli hazırlıkları tamamlarken, bayram süresince de nöbetçi birimleriyle kesintisiz hizmet sunacak.

KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİNE DENETİM

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların hijyenik koşullarda ve usulüne uygun olarak kurban ibadetlerini gerçekleştirmeleri için kurban satış ve kesim noktalarını denetledi.

İŞ KUR MÜDÜRÜ BALCI MÜSİAD DOST MECLİSİNDE

Müstakil Sanayici İş Adamları (MÜSİAD) Elazığ Şubesi Dost Meclisi Toplantıları'na bu hafta İŞKUR İl Müdürü Abdullah Balcı Konuk Oldu.

MEZARLIK ALANLARINDA BAYRAM HAZIRLIĞI

Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramına sayılı günler kala Harput, Asri ve Gülmez mezarlık alanlarında genel temizlik çalışmalarının yanı sıra yol bakım-onarım çalışması gerçekleştirildi.

ELAZIĞ’DA ULAŞIM HİZMETLERİ BAYRAMDA ÜCRETSİZ

Elazığ Belediyesi toplu taşıma araçları, dört günlük bayram süresince ücretsiz hizmet sunacak.

ŞERİFOĞULLARI: "Cip Jeotermal İle Hem Seracılık Hem Sağlık Turizmi Zirve Yapacak"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, işletim hakkı Elazığ Belediyesine verilen Cip Köyü Jeotermal Kaynak Suyu Sahasında önemli yatırımlara öncülük edeceklerini belirterek, "Seracılıkta ve sağlık turizminde şehrimizi önemli bir noktaya getireceğiz" dedi.

ŞERİFOĞULLARI: "Şehrimizi Tüm Paydaşlarımızla Birlikte Yönetiyoruz"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, birlikte yönetim anlayışı gereği muhtarlarla sürekli istişare halinde olduklarını belirterek, "Vatandaşlarla aramızda köprü vazifesi gören muhtarlarımız çok önemli bir görev ifa ediyorlar. İnşallah muhtarlarımızla ve diğer paydaşlarımızla birlikte Elazığ'ımızı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz" dedi.

Başkan Toraman’dan Bayramda Yola Çıkacaklara Uyarılar!

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Toraman, yoğun bayram trafiğinde sürücüleri, trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

İş Adamından Köye Butik Otel

İş Adamından Köye Butik Otel İş adamı Fırat Aral tarafından Elazığ’ın Sivrice ilçesi Kürk köyünde yaptırılan 15 yataklı butik otelin yapımı sürüyor.

KAYIP EŞYALAR SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Yaz mevsiminde vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan mesire alanlarında unutulan veya kaybedilen para, kredi kartı, cüzdan ve telefon gibi eşyalar, güvenlik noktalarında sahiplerini bekliyor.

Sigortacılar Derneğinden Bayram Tatili Uyarısı

Sigortacılar Derneğinden Bayram Tatili Uyarısı Elazığ Sigortacılar Dernek Başkanı Öner Coşkun bayramda yola çıkacak olan sürücülere sigorta ve kasko poliçelerini kontrol etmeleri uyarısında bulundu.

Yılın En İyi Esnaf Odası Oscar Ödülü

Elazığ’da Yılın En İyi Esnafı Oscar Ödülünü alan Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Odası’nın ödül törenine yoğun bir katılım gerçekleşti. Düzenlenen törende Bakkallar ve Tekel Bayiler Odası Başkanı Cebrail Top’a ödülünü Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları takdim etti.

ÇİFTÇİLER ÇARESİZ !

Elazığ'ın Karakoçan ve Kovancılar bölgesindeki çiftçiler, artan maliyetler nedeniyle tahıl üretimini düşürdü. Ürünlerinin para etmediğini ifade eden çiftçiler tüccarların insafına kaldıklarını belirterek, sorunlarına çözüm getirilmesini talep etti.

İl Genel Meclisinde Tartışma Çıktı

Elazığ İl Genel Meclis toplantısında tartışma yaşandı. MHP gurubu toplantıyı terk etti.

Şehit Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Mardin’in Nusaybin ilçesindeki üs bölgesinde terör örgütü PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan Uzman Çavuş Muhammed Ata Kıratlı (27) memleketi Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.