Elazığ

Elazığ Haberleri

“BİZ YAPARIZ”

BİZ YAPARIZ Günışığı Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Koca, “Bir başka belediyenin, Külliyeye destek vermesinin onurumuza dokunduğu ilimizde bunu yapacak bir babayiğit yok mu, varsa beri gelsin.” demesi üzerine Elazığ Belediye Başkanı gecikmeden açıklama yaptı:

Özeren: Üreticinin Üzerindeki Faiz Baskısı Azaltılmalı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Mehmet Özeren, faiz indirimlerinin üretici ve tüketici fiyatlarına olumlu yansımasının devam etmesini bekledikleri söyledi.

Elazığ'dan Diyarbakır Annelerine Destek

Elazığ'da bir grup sivil toplum kuruluşu temsilcisi, çocuklarının terör örgütünün elinden kurtarılması için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlattığı eyleme destek verdi.

EĞİTİMCİ ÖMER BOYDAK ANILDI

Eğitimci Ömer Boydak, Elazığ Belediyesi ve Manas Yayıncılık işbirliğiyle düzenlenen özel programla anıldı.

“Tekneler” Meclisin Gündemine Oturdu

İl Genel Meclisi’nin Eylül ayı toplantılarının dördüncü oturumunda Kara Leylek Kalyonunun turizme açılması, kalyonda turların düzenlenmesi için alınan tekneler tartışmaya neden oldu.

Fırat Edaş Yeni Araçlarla Filosunu Güçlendirdi

Elektrik dağıtım hizmetinde sahadaki kabiliyetini geliştirmek amacıyla yatırımlarına büyük önem veren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., araç filosunu yenileyerek sahadaki gücünü artırdı.

KORKUTAN DEPREM UYARISI!

Elazığ’da son günlerde meydana gelen depremler tedirginlik yaratıyor. Deprem fay hattında bulunan Elazığ’da her zaman büyük bir deprem beklendiğini ifade eden Jeoloji mühendisleri mutlaka binaların güçlendirilmesi gerektiğini ve şehrin alt yapısının elden geçirilmesi gerektiğini ifade ediyorlar.

BELEDİYEDEN YATIRIM PROJELERİNE START

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim öncesi vaatleri arasında yer alan istihdam ve yatırıma yönelik şehre önemli katma değer sağlayacak mega projeleri arasında yer alan Mobilyacılar Sitesi, İnşaat Malzemecileri Sitesi ve Gıda Toptancıları Sitesi ile ilgili olarak çalışmalara start verdi.

ZİRAAT ODASINDA NE OLUYOR

Ocak Ayında Genel kurulunu yapan Elazığ Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları, görevden mi alındı? İstifamı etti?

"Vatandaşlarımızın Bize Olan Güvenini Boşa Çıkarmayacağız"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim öncesi açıkladığı projelerde somut adımlar atmaya devam ediyor.

YAHYA KEMAL CADDESİ YEPYENİ BİR KİMLİK KAZANIYOR

Şehrin ana arterleri arasında yer alan Yahya Kemal Caddesi’nde yol genişletme ve yenileme çalışmalarında sona gelindi. Yoğun bir trafik akışına sahip olan cadde, dört şeritten 6 şeride çıkarıldı.

12. Ağın Leblebi Festivali

12 Ağın Leblebi Festivali Ağın’da bu yıl 12’incisi düzenlenen Kültür Sanat ve Leblebi Festivali Gerçekleştirildi. Festival Kapsamında sanatçı Esat Kabaklı konseri ile konuklara müzik ziyafeti sundu.

İl Milli Eğitim Müdürü GÜRTÜRK’ün Mutlu Günü

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK’ün kızı Zümer GÜRTÜRK ile Mustafa AYTEMUR, düzenlenen törenle dünya evine girdi.

JANDARMADAN MOTOSİKLET DENETİMİ

Elazığ İl Jandarma komutanlığı sorumluluk bölgesinde jandarma trafik ve asayiş timlerince (8) noktada eş zamanlı özel motorsiklet denetimi icra edilmiştir.

Ziraat Odasında Yönetim Değişti

Şubat ayında seçimlerini yenileyen ve İbrahim Hacıoğulları’nın yeniden başkan seçildiği Ziraat Odası Elazığ Şubesi’nde yönetimde değişikliğine gidildi.

Şerifoğulları: “Vatandaşlarımızın Hayatını Kolaylaştırmayı Amaçlıyoruz"

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları: “Vatandaşlarımızın Hayatını Kolaylaştırmayı Amaçlıyoruz"

ELAZIĞ’A KENT KÖY PROJESİ

Elazığ Belediyesi Kent-Köy Projesi İçin Çalışmalara Başladı.

HAİN TERÖR SALDIRISININ ÜZERİNDEN 3 YIL GEÇTİ

18 Ağustos 2016 tarihinde Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısının üzerinden 3 yıl geçti.

Özeren: Elazığ Teröre Karşı Her Zaman Kale Gibi Durmuştur

18 Ağustos 2016 tarihinde Elazığ Emniyet Müdürlüğüne yapılan ve 3 polis memurunun şehit olduğu, 217 kişinin de yaralandığı hain saldırının 3. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Mehmet Özeren, hain saldırının hain terör örgütü PKK’nın gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koyduğunu ancak Elazığ’ın teröre karşı kale gibi ayakta durarak teröre geçit vermeyeceğini gösterdiğini kaydetti.