Elazığ

Elazığ Haberleri

Karaleylek Kanyonları Ulusal Basında Geniş Yer Aldı

Elazığ'da Keban ve Karakaya baraj göllerinin bağlantı noktasını oluşturan Karaleylek kanyonları, ulusal basında geniş yer aldı.

Haber Ayrıntı Gazetesi 10. Yayın Yılını Kutladı

Elazığ'da yayın yapan Haber Ayrıntı Gazetesi'nin 10. Yayın Yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen Medya ödülleri töreni geniş katılımla gerçekleşti.

Hac Ön Kayıtları Başlıyor

Hac farizasını yerine getirmek isteyen hacı adaylarının ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 11 Kasım 2019 tarihinde başlıyor.

Kızılay Giyim Mağazası Törenle Hizmete Açıldı

Kızılay Elazığ Şubesi'nde açılan mağazada, hayırseverlerden temin edilen giyim malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak verilecek.

TETİKÇİ STK CILIĞIN SONU OLMAZ

MASSAD Yönetim Kurulu MADEN de yaşanan olaylarla ilgili basın bilgilendirmesi yaptı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ

Elazığ Belediyesi tarafından 25 Ekim’de açılan 3. Kitap Fuarı, kitap dostlarından büyük ilgi görüyor.

Jandarma, Şefkati İle Örnek Olmaya Devam Ediyor

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, il genelinde yapılan devriye görevlerinde yaşlı vatandaşlara ve sokak hayvanlarına gösterdiği ilgi ile büyük bir beğeni topladı.

KUYULU KÖYÜ’NÜN ALTI ÇARŞI

KUYULU KÖYÜ’NÜN ALTI ÇARŞI Elazığ’ın merkeze bağlı Kuyulu Köyü’nün altının çarşı olduğu ifade edilerek, Kazı çalışması yapılarak turizme kazandırılması istendi.

Başkan Akgün, “Cumhuriyeti Payidar Kılmak Mesuliyetimizdir.” Dedi.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN SU KESİNTİSİ UYARISI

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Abdullahpaşa, Ataşehir, Cumhuriyet, Çaydaçıra ve Hilalkent mahalleleri haricinde kalan şehrin diğer kesimlerinde 30 Ekim Çarşamba günü 08.00-24.00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacağı bildirildi.

Elazığ Belediyesi Tur Otobüsü Hizmette

Elazığ Belediyesi’nin, şehrin turistik değerlerinin tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hizmete sunduğu tur otobüsüyle, tarih, doğa ve kültür yolculuğu başladı

KİTAP FUARI KAPILARINI AÇTI

Elazığ Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 3.'sü gerçekleştirilen Kitap Fuarı törenle açıldı. Vatandaşlar ve öğrenciler Fuara yoğun ilgi gösterdi.

KADIN SAĞLIĞI, HASTALIKLARI VE DERMATOLOJİ SEMİNERİ

Elazığ Belediyesi ve özel bir hastane işbirliğiyle ‘Kadın Sağlığı, Hastalıkları ve Dermatoloji Semineri’ düzenlendi.

Elazığ ‘da Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri nedeniyle, Elazığ’da bazı cadde ve sokaklar geçici süreyle araç trafiğine kapatılacak.

ELAZIĞ BELEDİYESİ PAYLAŞIM NOKTALARI HİZMETE GİRDİ

Elazığ Belediyesi sosyal projeleriyle vatandaşa desteğini sürdürüyor. Elazığ Belediyesi tarafından Hayır Çarşısı ile bütünleşerek, veren el ile alan eli buluşturacak 5 ayrı paylaşım noktası hizmete sunuldu.

Vali Kaldırım Dernek ve Oda Başkanlarını Dinledi

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nun düzenlediği “Elazığ Vizyon” toplantısına katıldı.

KİTAP FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Elazığ Belediyesi 3. Kitap Fuarı, 25 Ekim’de kapılarını açıyor. Elazığ Valiliği Meydanında 70 yayınevinin katılımıyla düzenlenecek fuarda, ünlü şair ve yazarlar da söyleşi ve imza programlarıyla Elazığlılarla buluşacak.

ELAZIĞ BELEDİYE MECLİSİ MEHMETÇİĞE DESTEK İÇİN OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

Elazığ Belediye Meclisi, Barış Pınarı Harekatına katılan kahraman ordumuza destek vermek amacıyla olağanüstü toplandı.