Elazığ

Elazığ Haberleri

ELAZIĞ BELEDİYESİ ÜNLÜ KLARNETÇİYİ ANIYOR

Elazığ musikisinin mihenk taşlarından ünlü klarnet üstadı merhum Mevlüt Canaydın vefat yıldönümünde düzenlenecek bir programla anılacak.

Başkan Şerifoğulları’ndan Vatandaşlara Önemli Uyarı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada, vatandaşların dolandırıcılara karşı dikkatli olmasını istedi.

İtfaiyeden DSİ Personeline Yangın Tatbikatı

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından, DSİ Bölge Müdürlüğü çalışanlarına, yangınlara karşı alınacak önlemler ve yangın tüplerinin kullanımı konusunda eğitim verildi. 

Şerifoğulları: 'Kültürel Faaliyetler Şehrimizin Tanıtımı Açısından Çok Önemli'

Kültürel Faaliyetlere Destek Olmaya Devam Edeceğiz Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kültürel faaliyetlerin şehrin tanıtımına ve gelişimine ciddi katkı sağladığını belirterek, Elazığ Belediyesi olarak bu tür faaliyetlere destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ŞEHİT FETHİ SEKİN KÜLLİYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehit polis memuru Fethi Sekin adına Baskil ilçesinde yapılan külliyede incelemelerde bulundu.

TERÖRE KARŞI TEK YÜREK

Memur Sen Elazığ Şubesi öncülüğünde sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların yoğun katılımıyla teröre lanet mitingi düzenlendi.

Salçalı Köfte Festivali'ne Yoğun İgi!

Elazığ'da geleneksel olarak düzenlenen salçalı festivalinin ikincisi yoğun katılımla gerçekleşti.

ŞERİFOĞULLARI: "KANAL BOYU PROJEMİZLE TRAFİK ÇOK RAHATLAYACAK"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Zafran-Fevzi Çakmak-Yıldızbağları ve Kırklar Mahallelerini kapsayan Kanal Boyu Projesinde asfalt serimine başladıklarını belirterek, "Bu yol tamamlandığında hastaneler arası trafik çok daha akıcı ve güvenli olacak" dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI KAPALI ÇARŞI'DA

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kapalı Çarşı esnafını ziyaret ederek yapılacak projeyle ilgili incelemelerde bulundu.

ELAZIĞ BELEDİYESİ 41 METRUK BİNAYI YIKACAK

Elazığ Belediyesi, halkın can ve mal güvenliği için tehdit oluşturan, kent estetiğini bozan ve çevresel kirlilik oluşturan 41 metruk binanın yıkımını gerçekleştirecek.

ŞERİFOĞULLARI: "ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİ, KÖKLÜ ÇÖZÜMLERLE RAHATLATIYORUZ"

Elazığ Belediyesi modern ve kaliteli bir ulaşım ağı oluşturma hedefi doğrultusunda şehir genelinde bir yandan yeni cadde ve bulvarları hizmete sunarken, bir yandan da mevcut yollarda genişletme ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Özeren: Bir Daha Darbe Olmasın Diye Darbeciler En Ağır Şekilde Cezalandırılmalı

12 Eylül darbesinin yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Mehmet Özeren, ihtilallerin hak ve özgürlükler ile demokrasi açısından geri adım anlamına geldiğini ancak darbelerin ekonomik sonuçlarının alanda kendini gösterdiğini kaydederek bütün darbelerin iş yaşamına da darbe vurduğuna dikkat çekti.

ELAZIĞ HEDEFLERİNİ İYİ KOYMUŞ

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ'da son iki yılda 60'ın üzerinde fabrika kurulduğunu belirterek, "Bu Elazığ için bir gurur tablosudur." dedi.

3. KİTAP FUARI, 25 EKİM’DEAÇILIYOR

Elazığ Belediyesi 3. Ulusal Kitap Fuarı 25 Ekim’de Kapılarını Açıyor

Akademi Eğitimleri Yoğun Katılımla Başladı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan Elazığ TSO Akademi 2019 yılı eğitim takvimi doğrultusunda ikinci eğitim işletmelerin ve ilgililerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

3 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Diyarbakır İl Jandarma ve Elazığ İl Jandarma Komutanlığı timlerinin gerçekleştirdikleri operasyon kapsamında Görese dağlarında 2 terörist etkisiz hale getirildi.

ZABITA EKİPLERİNDEN DENETİM

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından alkollü içecek satışı yapan büfeler denetlendi.

Madencilik Sektörünün Sorunlara Görüşüldü

Madencilik Sektörünün Sorunlara Görüşüldü Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) işbirliğinde 'Türk Madenciliğinde Farkındalık ve Uluslararası Marka Yolculuğu' Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA TEMİZLİK DESTEĞİ

Elazığ Belediyesi 2019-2020 eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrencilerin daha sağlıklı ve temiz koşullarda eğitim görmeleri amacıyla okullarda temizlik çalışması başlattı.