Elazığ

Elazığ Haberleri

Vali Kaldırım Dernek ve Oda Başkanlarını Dinledi

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nun düzenlediği “Elazığ Vizyon” toplantısına katıldı.

KİTAP FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Elazığ Belediyesi 3. Kitap Fuarı, 25 Ekim’de kapılarını açıyor. Elazığ Valiliği Meydanında 70 yayınevinin katılımıyla düzenlenecek fuarda, ünlü şair ve yazarlar da söyleşi ve imza programlarıyla Elazığlılarla buluşacak.

ELAZIĞ BELEDİYE MECLİSİ MEHMETÇİĞE DESTEK İÇİN OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

Elazığ Belediye Meclisi, Barış Pınarı Harekatına katılan kahraman ordumuza destek vermek amacıyla olağanüstü toplandı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, TARİHİ KAPALI ÇARŞI’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Şehrin marka değerleri arasında yer alan 100 yıllık maziye sahip Kapalı Çarşı, restorasyon çalışmalarıyla yeniden görkemli günlerine kavuşmaya hazırlanıyor.

MASSAD BAŞKANI FATİH ÜZEL : ‘’ MADEN KENDİ KADERİNE DEĞİL BİZLER MADEN İN KADERİNE KARAR VERECEĞİZ’’

MASSAD Başkanı Fatih ÜZEL Maden deki Heyelan olayı ve taşınma süreci ile ilgili son yapılan çalışmaları değerlendirdi.

ŞERİFOĞULLARI: "ŞEHİT FETHİ SEKİN KÜLLİYESİNİ MUTLAKA YAPACAĞIZ"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Baskil ilçesinde şehit polis memuru Fethi Sekin adına yapılması planlanan ancak yarım kalan külliyenin yapımını üstlenmelerine rağmen çeşitli sorunlarla karşılaştıklarını, bu sorunların çözülmesi halinde külliyeyi yapacaklarını ifade etti.

ZABITA EKİPLERİ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, belediye sınırları içerisindeki okul kantinlerini denetledi. Denetimlerde, sağlığa uygunluk ve temizlik konusunda yapılan hataların tekrarlanmaması için işletmecilere uyarılarda bulunuldu.

ŞERİFOĞULLARI: "KENT KÖY PROJEMİZLE ÇOCUKLARIMIZ ŞEHİR MERKEZİNDE DOĞAYLA BULUŞACAK"

Elazığ Belediyesi, daha mutlu nesiller yetişmesi amacıyla, çocukların doğal yaşamı tanıma fırsatı yakalayacakları Kent-Köy Projesi’ni hayata geçiriyor. İhalesi yapılan Kent Köy Projesinin Elazığ adına önemli olduğunu belirterek, "Projeyle çocuklarımızı şehrin merkezinde doğayla buluşturacağız" dedi.

EBEGEM’DEN STANDART TÜRK KLAVYESİ EĞİTİM KURSU

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) tarafından Standart Türk Klavyesi Eğitim Kursu açılıyor.

MHP İL BAŞKANINDAN BAYRAK ASMA ÇAĞRISI

MHP İl başkanı Semih Işıkver Türk Silahlı kuvvetleri tarafından “Barış Pınarı Harekatı kapsamında il genelinde ev ve işyerleri ile arabalara bayrak asma çağrısında bulundu.

MEHMETCİĞİN ENERJİSİ ELAZIĞ’DAN

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, festival için üreticiden satın alınan 500 kilo orciğin, cephedeki Mehmetçiğe gönderileceğini açıkladı.

MÜSİAD Şube Başkanı Özeren: Harekât Meşru ve Haklıdır

Kuzey Suriye’deki terör hedeflerine dönük başlatılan Barış Pınarı harekâtı hakkında bir açıklama yapan MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Özeren harekâtın haklı sebeplere dayandığını, terör odaklarına karşı ülkemizin sınırlarını korumasının uluslararası anlaşmalardan kaynaklı meşru ve haklı bir operasyon olduğunu, milletimizin bütün imkânları ve dualarıyla askerimizin arkasında olduğunu açıkladı.

Tüm Camilerde Fetih Suresi Okundu

9 Ekim Çarşamba günü başlayan BarışPınarı Harekâtı’nın zaferle sonuçlanması için ülke genelinde tüm camilerde sabah namazı sonrasında Fetih suresi okundu, dualar edildi.

ÜZEL:SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL KONUŞSAM KIRIP DÖKERİM

Geçtiğimiz günlerde ilimizin tanıtımı, bölgemizin ekonomik ve demografik yapısını ifade etme minvalinde bize has ürünlerin sergilenip oluşturulması düşünülen tarımsal ve bölgesel, Elazığ Valiliği ,Elazığ Belediye Başkanlığı ve İl vekillerimizin katkısı TSO ve Ticaret borsası gibi STK ların girişimleri ile bir Orcik Festivali düzenlenmesi planlandı.

ŞERİFOĞULLARI: TURİZME DEĞER KATACAK

ŞERİFOĞULLARI TURİZME DEĞER KATACAK Elazığ’ın tarihi ve turistik yerleşim alanı Harput’a Cam Seyir Terası yapılacak. Balakgazi Parkı üzerine inşa edilecek cam seyir terası, sunacağı eşsiz görsel şölen ile şehrin turizmine değer katacak. Elazığ Belediyesi, projenin yapım işi için 18 Ekim 2019 tarihinde ihale yapacak.

İŞÇİLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Elazığ Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren BEL-PER bünyesinde çalışan 1845 belediye işçisine yapılan 280 TL zammın ardından Hizmet-İş Sendikası üyeleri, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ DAHA YEŞİL BİR ELAZIĞ İÇİN ÇALIŞIYOR

Elazığ Belediyesi kent estetiğine değer kazandırmak amacıyla şehir genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

FUARI 40 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Elazığ'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarını 40 Binin üzerinde vatandaş ziyaret etti.