Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Şerifoğulları Mobilya Sektörüyle Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim öncesi vaatleri arasında yer alan istihdam ve yatırıma yönelik şehre önemli katma değer sağlayacak mega projeleri arasında yer alan Mobilya Kent Projesinin kurulumuna yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları, Çayda Çıra Kavşağında İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin simgeleri arasında yer alan Çayda Çıra Kavşağında başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Elazığ Belediyesi Mobil Beyaz Masa Hizmette

Elazığ Belediyesi 153 Beyaz Masa uygulaması, mobil olarak da hizmete sunuldu. Özel olarak dizayn edilen araçla mahalle ziyaretlerine başlayan Mobil Beyaz Masa ekipleri, vatandaşların sorun ve taleplerini alıyorlar.

Zabıtadan Kafelere Denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Malatya Caddesi üzerinde faaliyet gösteren kafelere yönelik denetim gerçekleştirildi.

Osb’de Yollar Bakım ve Onarımdan Geçirildi

Elazığ Belediyesi tarafından Elazığ Hayvan Ürünleri Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi bünyesindeki yollarda, bakım-onarım ve asfalt çalışması gerçekleştirildi.

Genç Müsiad’dan Üniversite Öğrencilerine GİRİŞİMCİLİK Hakkında Seminer.

GENÇ MÜSİAD Elazığ Şubesi ayda bir kez düzenlenen Üniversite Öğrencileri ile ‘’Girişimcilik ve iş Kurma’’ Hakkında Seminer verdi.

Elazığ Belediyesi’nden Personele Eğitim Semineri

Elazığ Belediyesi tarafından ‘İhale Mevzuatı, Kontrol Teşkilatının Görev ve Sorumlulukları’ konulu bir seminer düzenlendi.

Başkan Şerifoğulları, Muhtarlarla Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mahalle muhtarları ile buluşarak, sorun ve talepleri dinledi.

Dikey Bahçelerle Şehre Yepyeni Renk

Elazığ Belediyesi’nin kent estetiğine değer katacak projeleri arasında yer alan Dikey Bahçe Uygulamaları Projesi çalışmalarına başlandı.

Fevzi Çakmak Mahallesi Sakinlerinden Başkan Şerifoğulları'na Teşekkür

Elazığ Belediyesi Fevzi Çakmak Mahallesi Spor Yaşam Merkezi hizmete sunuldu.

Miniklere Geri Dönüşüm Tesisinde Çevre Eğitimi

Daha yaşanabilir bir dünya için ‘sıfır atık’ hedefiyle çevreyi korumaya yönelik çalışmalarını yürüten Elazığ Belediyesi, öğrencilerde çevre bilincini geliştirmeye yönelik eğitimlerini sürdürüyor.

Şerifoğulları: ‘Daha Yaşanabilir Bir Şehir Oluşturmak İçin Çalışıyoruz’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya geldiklerini anımsatarak, "Her alanda gelişmiş, alt yapı ve üst yapı sorunları çözülmüş daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak için yoğun çaba harcıyoruz.

Başkan Şerifoğulları Şehit Kütüphanesinin Açılışına Katıldı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 2 Ağustos’ta Mardin’de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Ata Kıratlı anısına Kovancılar ilçesinde yapılan kütüphanenin açılışına katıldı.

Malatya Milletvekili Çakır’dan Şerifoğulları’na Ziyaret

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti.

Şerifoğulları: ‘Önceliğimiz Vatandaşlarımızın Memnuniyeti’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yaptıkları hizmetlerde vatandaş memnuniyetini önemsediklerini belirterek, "Halkımızın istemediği hiçbir hizmeti hayata geçirmiyoruz.

Elazığ Belediyesi Kış Hazırlıklarını Tamamladı

Elazığ Belediyesi, kış mevsiminin kendini hissettirmesiyle birlikte olası mevsimsel sorunlara karşı gerekli hazırlıklarını tamamladı.

Müsiad Elazığ Başkan Özeren, 'Vizyoner'19 Zirvesi' ni değerlendirdi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) iki yılda bir düzenlediği MÜSIAD Vizyoner 19 Zirvesi, 27 Kasım 2019 tarihinde Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Şerifoğulları: "Engelli Bireylerin Hayatlarını Kolaylaştırmaya Büyük Önem Veriyoruz"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

‘Karaleylek ve saklı kapı’ Kanyonlarına Elazığspor Bayrağı Asıldı

Elazığ sınırları içinde yer alan Karaleylek ve Saklı Kapı kanyonları ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor.