Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Şerifoğulları: ‘Her An Vatandaşlarimizla Birlikteyiz’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yaşanan Elazığ Sivrice merkezli 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından depremin yaralarının sarılması ve vatandaşın taleplerinin giderilmesi amacıyla ziyaret ve incelemelerini sürdürüyor.

Okulların Açılış Tarihi Bir Hafta Daha Ertelendi

Elazığ'da Okulların Açılış Tarihi 24 Şubat'a ertelendi.

Elazığ Belediyesi Depremzedelerin Yanında

Elazığ Belediyesi yaşanan deprem felaketinin ardından vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak ve yaraların sarılması adına desteklerini sürdürüyor.

Bakan Kurum Abdullahpaşa Projesini Anlattı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Abdullahpaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların sorularını yanıtladı.

İyileştirme Çalışmaları Devam Ediyor

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), deprem bölgesinde yürütülen çalışmalara ilişkin son bilgileri paylaştı.

Karşıyaka Kentsel Dönüşüm Alanında Yıkım Başladı

Elazığ Belediyesi’nce Toplu Konut İdaresi işbirliğinde Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mevcut 331 konutun yıkım çalışmalarına başlandı.

Elazığ Valiliğinden, Afet Koordinasyon Noktalarıyla ilgili açıklama

Elazığ Valiliğinden, depremzedeleri yakından ilgilendiren Afet Koordinasyon Noktalarıyla ilgili açıklama.

Konteyner Kent Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından evleri hasar gören depremzedeler için oluşturulacak geçici konaklama merkezi yapım çalışmaları aralıksız sürüyor.

Depremle Gelen Mucize

Elazığ’da belden aşağısı tutmayan ve üç yıldır yatağa mahkum şekilde yaşayan 70 yaşındaki Kenan Gül, 6.8 büyüklüğündeki deprem anında ve sonrasında yürümeye başladı.

Başkan Şerifoğulları, Gazi Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yaşanan deprem felaketinin ardından esnaf ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi’nden Çocuklara Moral Desteği

Elazığ Belediyesi tarafından depremden etkilenen çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklerle çocuklar tüm streslerini atarak doyasıya eğlendi.

Başkan Şerifoğulları: ‘Bir An Önce Evsiz Kalan Vatandaşlarımızı Yeni Evlerine Kavuşturmamız Lazım’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Milletvekili Metin Bulut ile birlikte harita mühendisleri, mimarlar ve inşaat mühendisleriyle bir araya gelerek, deprem sonrası şehircilik anlamında geliştirilecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

Elazığ Belediyesi Deprem Sonrası Destekleriyle Vatandaşın Yanında

Elazığ Belediyesi depremin yaşandığı 24 Ocak Cuma gününden bu yana vatandaşın yanında olarak desteklerini sürdürüyor.

Deprem Bölgesindeki Esnafa 50 Bin Tl Faizsiz Kredi Verilecek, Mevcut Krediler Bir Yıl Ertelenecek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Elazığ ve Malatya'daki tüm esnaflara Halkbank aracılığı ile 50 bin liraya kadar, 5 yıl vadeli ve faizsiz finansman imkanı sağlanacağını, iki şehirde de tüm esnafların hali hazırdaki tüm kredilerinin faizsiz, bir yıl ödemesiz erteleneceğini açıkladı.

Elazığ Belediyesi İtfaiye Ekipleri 7/24 Görev Başında

Elazığ'da Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları sırasında fark edilen kedi, Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

Başkan Şerifoğulları, Depremzedelere Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ’ı sarsan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından mahalle ziyaretlerini sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Elazığ olarak zor günler geçiriyoruz.

Yıkımın Suçlusu Kim?

Deprem araştırmalarıyla tanınan ünlü bilim adamı Prof. Dr. İlyas Yılmazer, Elazığ'da 'deprem' konulu konferansta konuştu. 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depreme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Yılmazer, "6.8 büyüklüğündeki depremde Sivrice'de 104 atom bombası enerjisi çıktı.

Bakanlar, İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde iş insanları ile bir araya geldi.

Elazığ Belediye Meclisi Deprem Gündemiyle Toplandı

Elazığ Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantılarına ‘deprem’ gündemiyle başladı. Toplantıya başkanlık eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, depremin yaralarının en kısa sürede sarılacağını kaydetti.