Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Şerifoğulları: “Milletimizin Başı Sağ Olsun”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları İdlib’de 33 askerimizin şehit olduğu hain saldırıya Taziye Mesajı Yayımladı.

İHH Yaraları Sarmak İçin Çalışmaya Devam Ediyor

İHH Elazığ’da Depremin Yaralarını Sarmak İçin Çalışmaya Devam Ediyor

Başkan Şerifoğulları Çarşı Mahallesi’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Elazığ Sivrice merkezli depremin ardından devlet ve millet birlikteliğiyle yaralarımızı sarmak adına beklentileri ve talepleri yerinde tespit ederek, güç birliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Başkan Şerifoğulları ve Bakan Yardımcısı Varank Vatandaşlarla Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile birlikte Rüstempaşa Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakan Selçuk, Elazığ'daki Çalışmaları Anlattı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, deprem bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi. Bakan Selçuk, beraberindeki heyetle birlikte Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Sınıfları gezen Bakan Selçuk, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerle sohbet etti.

Göç Veriyoruz

6 ay içerisinde 100 Bin kişinin göç edeceğinin öngörüldüğünü ifade eden Murat Ergen, Elazığ’ın niteliksiz bir göç alacağına dikkat çekti.

Elazığ Belediyesi’nden Okullarda Dezenfekte Çalışması

Elazığ Belediyesi 24 Şubat Pazartesi günü başlayacak 2019-2020 eğitim öğretim yılının ikinci yarısı öncesinde, öğrencilerin daha temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim görmesi amacıyla okullarda ilaçlama ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Depremzede Çocuklara Moral Konseri

Elazığ’da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Kültür Park yerleşkesindeki çadır kentte kalan çocuklar Elazığ’ın güçlü müzik yorumcularından Zafer Döner’in muhteşem müzik ziyafetiyle moral depoladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan Müjde

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, üç ay süresince abonelerden su tüketim bedeli alınmayacağını duyurdu.

Başkan Şerifoğulları Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’da 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından aralıksız sürdürdüğü ziyaretleri kapsamında Sugözü Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Süleymancılara Ait öğrenci Yurduna EL KONULDU

Depremde evleri hasar gören ailelere kapılarını açmadığı için tartışmalara konu olan Süleymancılar grubuna ait öğrenci yurdu, valilik kararıyla boşaltıldı.

Elazığ Valiliğinden Son Dakika Açıklaması

Elazığ Valiliğinden, depremden etkilenen hemşerilerimizin konteynerlere yerleştirilmesindeki öncelik sırasıyla ilgili açıklama yapıldı.

Orta Hasar Muamması

Elazığ’da 7 Bin 698 ağır hasarlı bina olduğu açıklanırken orta hasarlı bina sayısının ise Bin 540 olduğu belirtildi.

Deprem Bölgesinde Son Durum

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), deprem bölgesinde yürütülen çalışmalara ilişkin son bilgileri paylaştı.

Konteyner Kent Çalışmaları Sürüyor

Elazığ'da 6.8'lik depremin ardından evleri hasar gören vatandaşlar için oluşturulacak konteyner kent çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları Çadır Kentlerde Vatandaşları Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak’ta meydana gelen depremin ardından çadır kentlere yerleşen vatandaşları ziyaret ederek, sorunları dinledi.

Yıkım Çalışmaları Kar Yağışı Altında Devam Etti

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları yoğun kar yağışı altında da devam etti.

Elazığ Belediyesi Ekiplerinin Karla Mücadelesi Gece Boyu Devam Etti

Dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle kar temizleme ve yol açma çalışmaları başlatan Elazığ Belediyesi ekipleri, gece boyunca sürdürdüğü çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ Belediyesi’nden Hafriyat Duyurusu

Elazığ’ı sarsan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları devam ederken, Elazığ Belediyesi enkaz hafriyatlarının belirlenen alanlara kontrollü bir şekilde dökülmesi ve kaçak dökümlerin engellenmesi amacıyla denetim çalışmalarını sürdürüyor.