Elazığ

Elazığ Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden Açıklama

Elazığ Belediyesi, ‘Kesikköprü-Hilalkent Mahallesi Su Terfi Hattında Kısmi Yenileme Çalışmalarına Başlanacağı açıklamasını yaptı.

Başkan Şerifoğulları; Elazığ belediyesi kira alacaklarını üç ay erteledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Korona virüsle mücadele kapsamında, belediyeye ait taşınmazlarda bulunan kiracıların kira ödemelerinin 3 ay süreyle ertelendiğini duyurdu.

Elazığ Belediyesi Yaşlı Ve Kimsesiz Vatandaşlara Desteğini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara evde temizlik hizmetini kesintisiz sürdürüyor.

O Bir Kesim Var ki Hiç İçeri Girmiyor

Korona Virüsü salgınından korunmak için başlatılan tüm önlemlere rağmen dışarı çıkan ve yığılmalara neden olanlara başa çıkılmıyor.

Elazığ Belediyesi Toplu Taşımada Boş Koltuk Uygulaması Başlattı

Elazığ Belediyesi tarafından, toplu taşıma araçlarında koltuklara sosyal mesafe standartları getirildi.

Elazığ Belediyesi Hijyen Ve Dezenfekte Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüsle (KOVİD 19) etkin mücadelede ilk adım olan hijyen sağlanması noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

Kapalı Çarşı Geçici Süreyle Kapatıldı

Kapalı Çarşı Geçici Süreyle Kapatıldı

Toplu Ulaşım Araçları Her Sefer Öncesinde Dezenfekte Ediliyor

Elazığ Belediyesi tarafından toplu ulaşım araçlarında her sefer öncesinde dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Elazığ Belediyesi’nden 65 Yaş Üstü Vatandaşlara Destek

Elazığ Belediyesi, Korona virüs tedbirleri kapsamında Hayır Çarşısı aracılığıyla destek sağladığı 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını ekipleriyle evlerine ulaştırıyor.

Trafik Işıklarıyla ‘Evde Kal’ Çağrısı

Elazığ Belediyesi’nden Trafik Işıklarıyla ‘Evde Kal’ Çağrısı

Elazığ Belediyesi Mesire Alanlarını Kullanıma Kapattı

Elazığ Belediyesi, tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına Korona virüs salgınının önüne geçmek amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında mesire alanlarını kullanıma kapattı.

Valilik güncel yardım miktarlarını paylaştı

Elazığ Valiliği, 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlara yönelik şimdiye kadar yapılan yardımlara ilişkin güncel verileri paylaştı.

Elazığ Belediyesi’nden Kesintisiz Korona Virüs Mesaisi

Elazığ Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüsle (KOVİD 19) etkin mücadelede ilk adım olan hijyen sağlanması noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kaçak Göçmenler Korkutuyor

Şener Şen ve İlyas Salman'ın başrolünü oynadığı Banker Bilo filmindeki Almanya'ya gitmek isteyen kaçakların İstanbul'a bırakılma sahnesinin bir benzeri Elazığ'da yaşandı.

F.Ü Hastanesinde Pandemi Acil Polikliniği Açıldı

Fırat Üniversitesi Hastanesinde Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ'ın talimatlarıyla Coronavirüs Önlemleri kapsamında Pandemi Acil Polikliniği açılarak, hizmet vermeye başladı.

Gönül Elleri'nden maske desteği

Evlerde işlemi yapılan maskeler daha sonra Gönül Elleri çarşısında üretimleri tamamlanarak kullanıma hazır hale getiriliyor.

Belediye'den Kimsesi Olmayan Vatandaşlar İçin Alışveriş Hizmeti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla, 153 Beyaz Masa hattı üzerinden gelecek talep doğrultusunda 65 yaş üstü vatandaşların alışveriş ihtiyaçları için Belediye ekipleri seferber edildi.

Gün Birlik Günüdür

Elazığ Halk Eğitim Merkezinde gönüllü usta öğretici kadınlar, sağlık çalışanları için koruyucu maske üretmeye başladı.

Mehmet Güder, Vali Yardımcılığına Atandı

Malatya Vali Yardımcısı ve Kale Kaymakamlığı görevlerini yürütürken Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen ve başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Güder, Elazığ Vali Yardımcılığı görevine atandı.