ELAZIĞ BELEDİYESİ GÖNÜLLÜ HALK KOROSU ELAZIĞLILARA MÜZİK ZİYAFETİ YAŞATTI

Elazığ Belediyesi'nin her akşam düzenlediği Geleneksel Ramazan Etkinlikleri programı kapsamında, Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu ile Kürsübaşı dinletisi sundu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ, Ramazan ayının manevi iklimini ve coşkusunu, Ramazan programlarıyla yaşamaya devam ediyor.
Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Ramazan etkinliklerinin 25. gününde Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu, Kürsübaşı dinletisi ile Elazığlılara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.
Vatandaşların da sahnedeki müzisyenlere eşlik ettiği konser izleyenlerden tam not aldı.
Aileleriyle birlikte Ramazan etkinliklerine katılan minikler, yerel tiyatro grupları tarafından çocuklar için düzenlenen keyifli oyunları izledi.
Fuar alanında kurulan stantlarda miniklere patlamış mısır ve pamuk şekeri ikramında bulunuldu.

Program, günün anısına Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu ve Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu’nun Koro Şefi Tuna Bozkurt’a Elazığ Belediyesi Çinicilik Kursu'nda el emeği göz nuru yapılan tabağın hediye edilmesi ile sona erdi.

KARAGÖZ VE HACİVAT 7 NİSAN’DA ELAZIĞLILARLA BULUŞACAK
Elazığ Belediyesi Ramazan programlarında 7 Nisan Pazar günü saat 20.30’da Karagöz ve Hacivat Elazığlılarla buluşacak.
TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN