Elazığ

Elazığ Haberleri

Elazığ’ın Vergi Rekortmenleri Belli Oldu

Elazığ'ın 2018 Yılı Vergilendirme Dönemine ait Gelir ve Kurumlar vergisi rekortmenleri açıklandı.

Kandemir: “Elaziğ, Emin Ellerde”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Elazığ Belediyesini ziyaret etti.

Elazığ Kış Aylarında Bir Başka Güzel

Elazığ Belediyesi tarafından kış aylarında da şehrin görsel zenginliğine değer katan çalışmalar sürdürülüyor.

Kahraman Şehit Polis Kabri Başında Anıldı

Kahraman Şehit Polis Kabri Başında Anıldı Üç yıl önce İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin memleketi Elazığ’da kabri başında anıldı.

Başkan Şerifoğulları’ndan Şehit Fethi Sekin Anma Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “İzmir Adliyesi’ne yönelik terör saldırısını yazdığı kahramanlık destanıyla engelleyen Şehit Fethi Sekin’i şehadetinin üçüncü yılında rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz.” dedi.

Elazığ Revizyon İmar Planı Masaya Yatırıldı

Elazığ Belediyesi tarafından, 2016 yılında hayata geçirilen Revizyon İmar Planında yapılacak değişikliğe ilişkin STK kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle bir görüşme gerçekleştirildi.

Odun Ambarı Kaldırılacak

Mahrukatçılar Dernek Başkanı Fikri Gülbasan, odun ambarının siyasi malzeme yapılmasını istemediklerini ifade ederek, "Kaldırılacaksa esnafımıza yer bulup kaldırsınlar” dedi.

Zabıtadan Yeni Yıl Denetimi

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri yeni yıl öncesi vatandaşın huzuru ve sağlığını korumak amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Konseri Deprem Sebebiyle İptal Edildi

Elazığ Belediye Konservatuvarı bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği Korosu konseri, Sivrice ilçesinde meydana gelen deprem sebebiyle iptal edildi.

Elazığ’da Deprem

Elazığ’da sabah saat 10.02’de merkez üstü Sivrice ilçesi Topaluşağı köyü olan 5.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Çok sayıda artçı depremler yaşandı.

Harput Kale Kazılarında Ortaya Çıkan Eserlerin Fotoğrafları Sergilendi

Elazığ'ın tarihi ve turistik yerleşim yeri Harput'ta kazı çalışmalarında elde edilen eserlerin fotoğrafları bir araya getirilerek sergilendi.

Karşıyaka Mahallesine Kentsel Dönüşüm Müjdesi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Karşıyaka Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm sorunuyla ilgili attıkları somut adımların olumlu sonuç verdiğini belirterek, “TOKİ ile gerekli protokolleri imzaladık. Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Elazığ Belediyesi E-Belediye Bilgi Sistemine Dahil Oluyor

Elazığ Belediyesi diğer devlet kurumlarıyla entegrasyonlu bir şekilde yazışmaların yapılacağı İçişleri Bakanlığı e-Belediye Bilgi Sistem Projesine dahil oluyor.

Elazığ Belediyesinden Arsa Satışı

Elazığ Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan 2 taşınmazı, 27 Aralık 2019’da gerçekleştirilecek ihaleyle satışa çıkaracak.

Elazığ Belediyesi Yüzme Kulübünden Başarı

Elazığ Belediyesi Yüzme Kulübü sporcuları, Gaziantep Şehit Kamil Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Geleneksel Kurtuluş Kupası Yüzme Yarışmalarında başarılı sonuçlar elde etti.

Türkiye Belediyeler Birliğinden Hizmet İçi Eğitim

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Elazığ Belediyesi personellerine yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

İki Belediye Başkanı AK Parti'ye Katıldı

İki Belediye Başkanı AK Partiye Katıldı Elazığ'ın Arıcak ilçesine bağlı Bükardı ve Erimli Belediye Başkanları AK Partiye geçti.

Binali Yıldırım Elazığ'da

Eski Meclis Başkanı, son Başbakan ve İzmir Ak Parti Milletvekili Binali Yıldırım partisinin il istişare toplantısına katılmak için Elazığ'a geldi.

Başkan Şerifoğulları Mobilya Sektörüyle Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim öncesi vaatleri arasında yer alan istihdam ve yatırıma yönelik şehre önemli katma değer sağlayacak mega projeleri arasında yer alan Mobilya Kent Projesinin kurulumuna yönelik çalışmalarını sürdürüyor.