Elazığ

Elazığ Haberleri

TOKİ’DEN KONUT SATIŞI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılan 141 konutunu satışa çıkardı. TOKİ Tarafından satışa çıkarılan 141 konut için 7 Ekim- 18 Ekim tarihleri arasında müracaatların alınacağı öğrenildi.

Elazığ TSO'da Yeni Deprem Yönetmeliği Semineri Verildi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile İnşaat Mühendisleri Odası Elazığ Temsilciliği işbirliğinde “Yeni Deprem Yönetmeliği Işığında Geoteknik Raporlar" semireni Elazığ TSO Meclis Toplantı Salonunda Elazığ’da faaliyet gösteren çok sayıda inşaat mühendisi, mimar ve sektör temsilcisinin katılımı ile yapıldı.

Karayolları 4. Bölge Müdürlüğüne İlhanAytekin Atandı

Elazığlı hemşehrimiz İnşaat Mühendisi İlhan Aytekin Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü görevine atandı.

KÜLTÜR SANAT DANIŞMA KURULU ÜYELERİNDEN DİYARBAKIR TÜYAP KİTAP FUARINA ZİYARET

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kültür Sanat Danışma Kurulu üyeleri, 7. Diyarbakır TÜYAP Kitap Fuarını ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları’ndan Vatandaşlara Önemli Uyarı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada, dolandırıcılara karşı dikkatli olunmasını, belediye yetkililerinin ismini kullananlara itibar edilmemesini istedi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ŞEHİR TURU

Elazığ Belediyesi, ülkenin dört bir yanından gelerek Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim hayatına başlayan öğrencilere yönelik şehir turu düzenledi.

ŞERİFOĞULLARI: "EMANET GÖRDÜĞÜMÜZ ŞEHRİN HER YERİNE HİZMET GÖTÜRME GAYRETİNDEYİZ"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

İl Emniyet Müdürü Celal Sel Göreve Başladı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Celal Sel, Elazığ'a gelerek görevine başladı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ BİR AİLE İÇİN DAHA UMUT OLDU

Elazığ Belediyesi boş bir evde yaşama tutunmaya çalışan üç kişilik aileye yardım elini uzattı.

‘SAĞLIKLI BESLENME VE KİLO VERME’ SEMİNERİ

Elazığ Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi tarafından bayanlara yönelik ‘Sağlıklı Beslenme ve Kilo Verme’ konulu bir seminer düzenlendi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinliklerle Kutlanacak

Elazığ İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya, 1-7 Ekim tarihleri arasında “Cami ve Hayat” teması ile kutlanacak olan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle bir basın toplantısı düzenledi.

Atatürk Stadyumu İçin Nihayet Beklenen Ödenek Geldi.

Yıkım işlemi geçtiğimiz yıl tamamlanan ancak sonrasında herhangi bir ilerleme yaşanmaması üzerine yeniden polemik konusu olan Atatürk Stadyumu için nihayet beklenen ödenek geldi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI İÇİN GERİ SAYIM

Elazığ Belediyesi tarafından 25 Ekim–3 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek 3. Kitap Fuarı hazırlıkları devam ediyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, İTFAİYECİLERİ AĞIRLADI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında İtfaiye Müdürü İbrahim Başgün ve itfaiye personelini ağırladı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ PERSONELİNE “ANNE SÜTÜ VE FAYDALARI SEMİNERİ”

Elazığ Belediyesi personeline yönelik ‘Anne Sütü ve Faydaları’ konulu bir seminer düzenlendi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ÜNLÜ KLARNETÇİYE VEFA

Elazığ musikisinin mihenk taşlarından ünlü klarnet üstadı merhum Mevlüt Canaydın vefat yıldönümünde düzenlenen programla anıldı.

BAŞKAN KAMAÇ;KALICI FUAR ALANI İÇİN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Süleyman Kamaç, ilimizin 25 yıldır çözülmeyen Fuar alanı ile ilgili yaptığı açıklamada, Elâzığ Belediye Başkanı Sayın Şahin Şerifoğulları’nın kalıcı fuar alanı hakkında yaptığı açıklamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Elazığ’a hayırlı olmasını temenni etti.

Meslek Grupları İstişare Toplantıları Sürüyor

Meslek Grupları İstişare Toplantıları Sürüyor Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının 14 Meslek Grubunda yer alan Üyelerle 4 gün süren İstişare toplantıları sonuçlandı. Toplantılarda Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ile Meclis Başkanı Ahmet Yaşar Odanın faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler vererek üyelerin çeşitli sorularını cevaplandırdılar…

İsot ve Peynirli Ekmek Günü Düzenlendi

Yeğinki’de doğup bazı nedenlerle Yeğinki’den ayrılan insanların bir araya gelmesi ve yeni nesille Yeğinki’yi tanıtmak, kültürü, komşuluğu benimsetmek amacıyla organize edilen ve bu yıl 7.'si düzenlenenİsot ve Peynirli Ekmek Günü düzenlendi.