Elazığ

Elazığ Haberleri

Aksa Fırat Elektrik, Elazığ Basınıyla İftarda Buluştu

Aksa Fırat Elektrik, Elazığ basınına özel olarak iftar yemeğinde gazetecilerle bir araya geldi. 

Türkiye Belediyeler Birliği Meclisine Elazığ'dan 5 Üye Seçildi

Türkiye Belediyeler Birliği Meclisine Elazığ'dan 5 Üye Seçildi. Türkiye Belediyeler Birliği Meclisinde Elazığ'ı temsil edecek 5 asil 3 yedek üyenin seçimi yapıldı.

ULUKENT'TEN ŞEHİR HASTANESİNE OTOBÜS SEFERLERİ BAŞLADI

Elazığ Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü tarafından Ulukent Mahallesine sefer yapan belediye otobüslerinin sefer saatlerinde düzenleme yapılıp Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesine direkt seferler başlatıldı.

Başkan Şerifoğulları, Esnaf Ve Vatandaş Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaş ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Dün akşam Kapalı Çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, bugün de Kızılay Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları İftar Çadırında

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Aytar Meydanında kurulan çadırda ilk iftar yapıldı.

ZABITADAN RAMAZAN DENETİMİ

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte şehir genelinde gıda üretimi ve satışı yapan imalathanelere yönelik etkin denetimlerini sürdürüyor.

BELEDİYEDEN VERGİ ÖDEMELERİYLE İLGİLİ UYARI

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait birinci taksit ödemesinin ay sonuna kadar yapılması gerektiği bildirildi.

ELÇED "Güzel Ahlâk" temalı Ufka Yolculuk Ödül Töreni Yapıldı.

ELÇED Derneği, Eğitim Bir Sen ortaklaşa düzenlediği "Ufka Yolculuk - Güzel Ahlâk temalı" yarışma sonucunda ödül alan öğrencilere ödülleri Prof. Dr Ebubekir Sofuoğlu'nun "Sömürgecilik" temalı konferansı sonrası dağıtıldı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI HOLLANDA'DA İŞ ADAMLARIYLA BULUŞTU

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bir haftalık çalışma ziyareti kapsamında gittiği Hollanda'da Türk iş adamlarıyla buluştu.

Meteoroloji Uyardı!

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya,Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'ün yağışlı havanın etkisine gireceği yönünde dikkat çekti.

Fırat Üniversitesi ÇEKO Öğrencilerine AKAD’EMEK Ödülü

Fırat Üniversitesi ÇEKO Öğrencilerine “AKAD’EMEK” Ödülü

Başkan Akgün 23 Nisan Kutlama Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği ve Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge Başdanışmanı Metin Akgün “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı Yayımladı.

ŞERİFOĞULLARI: "ELAZIĞ'I TANIMAYA BAŞLAYAN SEVMEYE DE BAŞLAYACAK"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sahip olduğu potansiyellerle Türkiye’nin ve dünyanın önemli turizm merkezlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Elazığ'ın, yapılan çalışmalarla bu hedefine kısa sürede ulaşacağına inandığını vurguladı.

BELEDİYE SAHAYA İNDİ

Geçtiğimiz Çarşamba günü mazbatasını alarak göreve başlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'ın talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü, Park-Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü gibi icracı birimlere bağlı ekipler, mücavir alan sınırları içinde tüm sorunlarla ilgili çalışmalarına başladı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI “MİLLİ KURULUŞUMUZ ASELSAN DÜNYA MARKASI OLMUŞTUR."

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğuları, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği "Elazığ-ASELSAN işbirliği Buluşması"na katılarak ülke ekonomisi adına önemli açıklamalarda bulundu.

MÜSİAD’dan İhracat Hamlesi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD) ve DEİK iş birliğinde 01-05 Nisan 2019 Tarihleri arasında Benin ve Togo’ya yönelik iş gezisi programı düzenlenecek olup; ikili iş görüşmeleri, kurum ve kuruluş ziyaretleri ve toplantılar gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Elazığ’da ‘’HÜRMET SIRASI BİZDE’’ Projesi Beğeni Topluyor

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın eşi Berihan Kaldırım’ın himayelerinde yürütülen “Hürmet Sırası Bizde” projesi takdir toplamaya devam ediyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİNDE DEVİR-TESLİM TÖRENİ

31 Mart yerel seçimlerinde Elazığlıların teveccühleri ile Elazığ Belediye Başkanlığı’na seçilen Şahin Şerifoğulları mazbatasını aldıktan sonra yapılan devir teslim töreni ile resmen Belediye başkanlığı görevine başladı.

Elazığ Çölyak ve Gulitensiz Beslenme Derneği Harput Anaokulu'nda.

Elazığ Çölyak ve Gulitensiz Beslenme Derneği "ÇÖLYAK" hastalığı konusunda bilinçlendirmeye devam ediyor