Elazığ

Elazığ Haberleri

Elazığ Belediyesi Çocuklara Özel Yarıyıl Etkinliği Düzenledi

Eğitim öğretim döneminin ilk yarısını geride bırakarak karne almanın heyecanını yaşayan çocuklar, yarıyıl tatilini Elazığ Belediyesi’nde düzenlenen kurslar ile geçirdi.

OSB Başkanı Öztürk, Başkan Alan’ı Ziyaret Etti

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, Başkan Yardımcısı Muhyettin Kaya, OSB Bölge Müdürü Yaşar Demirel ve Yönetim Kurulu Üyeleri; İzzet Özen, Sami Pirinçci, Muhammed Ali Akdağ, Ramazan Saka ve İhsan Güler, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Elazığ Belediyesi Sıfır Atık Belgesini Almaya Hak Kazandı

Elazığ Belediyesi İlimizin Sıfır Atık Belgesini Almaya Hak Kazandı

Elazığ Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarına Devam Ediyor

Elazığ’da dün akşamdan itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışına karşı Elazığ Belediyesi ekipleri, toplam 207 personelle karla mücadele çalışmasına başladı.

Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı Ücret Tarifesi Belli Oldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı 3 Ocak tarihinde vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Kursiyer Kadınlar Elazığ Belediyesi’nin Proje Alanlarını Gezdi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Kadın Yaşam Merkezi’nde eğitim gören kadın kursiyerler Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan ve tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulan bazı proje alanlarını gezdiler.

Tunceli TSO Heyetinden Elazığ TSO’ya ziyaret

Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ali Ateş, Sönmez Aydın ve Yönetim Kurulu Üyesi Güven Çetin, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu Müzik Ziyafeti Yaşatacak

Elazığ Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerine devam ediyor.

Milletvekili Demirbağ’ın, Elazığ Temasları Sürüyor.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığlı vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ; “2023 seçimleri için el birliğiyle gayret etmemiz lazım.” derken Elazığlı vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerini ifade etti. Elazığlılar; “Boynumuz da gitse Sn. Cumhurbaşkanımızı bırakmayız. Allah ömrümüzden alıp onun ömrüne versin.” ifadelerinde bulundu.

Elazığ TSO Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş ve toplantı konuğu olarak KOSGEB İl Müdürü Şaban Yaşa'nın katılımlarıyla gerçekleşti..

Miting Alanları Belirlendi

Elazığ Valiliği Temel hak ve özgürlüklerden olan, Anayasa ve yasalarla güvence altına alınan toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının özgür bir ortamda anayasa ve kanunlarla belirtilen esaslar çerçevesinde kullanılması amacıyla ilk toplanma alanı, yürüyüş güzergâhı, toplantı alanı, dağılma güzergâhları ile afiş ve pankart asılacak yerleri açıkladı.

Malatya’dan Gelen Heyet, Elazığ Belediyesi’nin Örnek Projelerini Yerinde İnceledi

Elazığ Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar birçok kurum ve kuruluşa örnek olmaya devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları, Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Gönül Belediyeciliği" ilkesi doğrultusunda sürdürdüğü esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

Tarihi Harput- Hüseynik Yolu’nda Çalışmaların Yüzde 85’i Tamamlandı

Elazığ Belediyesi tarafından Harput Mahallesi ve Hüseynik Mahallesi arasındaki ulaşımı sağlayan Şeher Yolu'nda çalışmalar devam ediyor.

Milletvekili Demirbağ, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, Elazığ Merkez Köy Muhtarlar Derneği Mahmut Ergün, yönetimi ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Elazığ Belediyesi’nden Çocuklara Anlamlı Etkinlik

Elazığ Belediyesi "Gönüller Yeryüzünün Emanetleri İçin Buluşuyor" projesi kapsamında çocuklara ve annelerine yönelik ebru sanatı etkinliği düzenlendi.

Yüce Allah İlimizi ve Ülkemizi Büyük Afetlerden Korusun.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ Depreminin yıldönümü vesilesi ile bir mesaj yayımlayarak olası tekrarlarda alınacak hasarın en aza indirgenmesi adına teyakkuzda olunması gerektiğini ifade etti.

Milletvekili Demirbağ, Şampiyonu Tebrik Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası final müsabakasında rakibini nakavt ederek şampiyon olan Elazığ Belediyespor Boksörü, Milli Sporcumuz Elazığlı Gizem Özer'i evinde ziyaret ederek, tebrik etti.

Başkan Şerifoğulları'ndan '24 Ocak Depremi'nin 3. Yıl dönümü' Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak 2020'de Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin üçüncü yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Toplam 2860 haber.