Elazığ

Elazığ Haberleri

Teşvik Belgesi Süreleri 3 Yıl Uzatıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, 9 Mart tarihinde Resmi Gazete’de yürürlüğe giren Teşvik Belgelerinin süresinin 3 yıla çıkarılmasını içeren karar hakkında teşekkür mesajı yayınladı.

MÜSİAD Gündem Fethi Sekin Şehir Hastahanesi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesinin Geleneksel olarak düzenlediği, Dost Meclisi Toplantısına Fethi Sekin Şehir Hastahanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş konuk oldu.

Müteahhitlik Sektörü Elazığ'da Alarm Veriyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İçişleri Bakanlığı’ndan gönderilen genelge ile devam eden inşaatlarda çalışmaları durdurulması kararı ile sıkıntıya girdiklerini söyleyen sektör temsilcileri Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’dan destek istedi.

Elazığ Belediyesi’nden Önemli Bir Çevresel Yatırım İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi İnşası Başladı

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin 2053 yılına kadar atık su problemini ortadan kaldıracak İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi inşa çalışmaları başladı.

Rekabet Kurumu Başkanı Küle’den, Başkan Alan’a Ziyaret

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Başkan Alan, Deprem ve sonraki süreçte yapılan çalışmaları Küle’ye aktardı.

O Fakülte Tahliye Ediliyor!

Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi hasar tespit çalışmalarında orta hasarlı çıktı. Fakültenin 2020 depreminden sonra güçlendirilmesi yapılan Bilgi İşlem binasına taşınacağı öğrenildi.

Elazığ'da Kaç Bina Hasarlı?

Kahramanmaraşta meydana gelen 2 büyük depremin ardından Elazığ'da hasar tespit çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmalarda Elazığ'da toplamda 20 bin 294 bina incelendi. İncelenen binalardan 4 bin 462'sinin ağır hasarlı olduğu tespit edildi

Meteoroloji Uyardı!

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, vatandaşları Elazığ’da olacak toz taşınımına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Ulukent Mahallesi Depremlere Meydan Okuyor

Elazığ Harput kalesinin eteğinde kurulan Ulu Kent Mahallesi, 3 büyük deprem yaşamasına rağmen hiçbir çivi yerinden oynamadı.

Elazığ’ın Kariyer Platformu elazigtsokariyer.com Hizmete Girdi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Seçim döneminde vadettikleri, Elazığ’da istihdam sorununun çözümüne katkıda bulunacak platformun yoğun katılım ile gerçekleşen lansman ile hayata geçtiğini duyurdu.

‘Riskli Yapıları Süratle Yıkmamız Gerekiyor’

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Elazığ’da 2023 depremi sonrası ilk etapta 4 bin 500 konutu merkezde ve 588 konutu da köylerde olacak şekilde inşa sürecine başladıklarını söyledi…

Depremde Zarar Gören KOBİ’lerimizin İçi Rahat Olsun

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, KOSGEB İl Müdürü Şaban Yaşa ile bir araya gelerek, ilimizde faaliyetlerini sürdüren KOBİ statüsündeki işletmelerden depremde malları zarar görenler için verilecek devlet destekleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

AFAD Açıkladı!

Elazığ'da 24.01.2020 ve 27.12.2020 tarihlerinde meydana gelen deprem afetleri hak sahibi olan vatandaşlar için kura çekimi yapılacak.

Elazığ Belediyesi Psikososyal Destek Çadırında Depremzede Ceylin’in Doğum Günü Kutlandı

Elazığ Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde şiddetli bir şekilde etkisini gösteren 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem afetinin ardından sahada çalışmalarını sürdürürken Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi tarafından kurulan psikososyal destek çadırında ise depremin oluşturduğu tahribatı silmeye devam ediyor.

Telmih Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor.

Elazığ merkezde uluslararası yayın yapan Telmih kültür sanat edebiyat ve tarih dergisi Elazığ depreminde olduğu gibi asrın felaketinde de sahadaki yerini aldı.

MÜSİAD Başkanı Gürkan'dan Eski Sebze Hali İle İlgili Açıklama

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (MÜSİAD) Tekin Gürkan, Elazığ eski sebze halinin yerine yapılacak olan AVM ve yaşam alanları ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Bakan Akar, Elazığ Belediyesi Psikososyal Destek Çadırını Ziyaret Etti

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Elazığ Belediyesi Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi tarafından Kahramanmaraş’ta kurulan psikososyal destek çadırını ziyaret etti.

DÜZELTME-Elazığ Belediyesi Depremzedelerin Konakladığı Yurtları Dezenfekte Etmeye Başladı

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdu'nda ve Kırklar Mahallesi Konteyner Kent'te kalan depremzedelerin sağlığı için tüm yaşam alanlarında hijyen ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Yapılandırılan Borçların Taksitlerine Erteleme

Resmi Gazete'de yer alan karara göre yapılandırma borçlarının taksit ödemeleri, mücbir sebep halinin sonuna ertelendi.

Toplam 2839 haber.