Gündem

Gündem Haberleri

Memur-Sen İl Temsilcisi Bahşi’den Hocalı Mesajı.

Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Hocalı Katliamı ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Başkan Apohan'dan Regaip Kandili ve Üç Aylar Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan, üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Selim Apohan Güven Tazeledi

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) binasında Kongre gerçekleşti. 5.cisi gerçekleşen kongreye BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ve üyeler ve basın mensupları katıldı.

Son Ülkücü Şehidimiz; Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun

Şehadeti'nin Yıldönümü Vesilesiyle MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın Basın Açıklaması.

'Türkiye'nin Mühendis Kızları' İstanbul'da buluştu

Limak Vakfı, Aile ve Sosyal Politikaları Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile birlikte yürütülen 'Türkiye'nin Mühendis Kızları Projesi'nde yer alan bursiyerler İstanbul'da buluştu.

Radyo Başakşehir yayın hayatına başladı

Başakşehir Belediyesi tarafından daha önce hizmete açılan 'YouTube' akademisinin ardından Radyo Başakşehir'de yayına başladı.

Sultan 2. Abdülhamid vefatının 102. yılında anıldı

Türk milletine ve Osmanlı hükümdarlığına kendini adamış, Osmanlı Devleti'ni 33 sene boyunca ayakta tutmayı başaran Sultan Abdülhamid Han'ın vefatının 102. sene-i devriyesinde Bağcılar Belediyesi tarafından anma programı düzenlendi. Halk Sarayı'nda gerçekleşen etkinliğe her yaştan ilçe sakini yoğun ilgi gösterdi.

BİMYAD' dan Çalışan Gazetecilere Plaket

Malatya Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) tarafından Malatya’daki basın yayın organlarında çalışan bazı gazetecilere plaket verildi.

Elazığ Valiliğinden Son Dakika Açıklaması

Elazığ Valiliğinden, depremzedeleri yakından ilgilendiren önemli bir uyarı geldi.

Bakanlarımız 3 Saat İçerisinde Burada Oldular

Bakan Pekcan, "Devlet, hükümet olarak Elazığlı vatandaşlarımızın yanındayız"

Başkan Alpaslan, Allah Ülkemize Bir Daha Böyle Acı Olayları Yaşatmasın

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan 24 Ocak’tan bu yana yaşanan acı olayların tekrar yaşanmaması için Dua Programı düzenlendiklerini belirtti.

MTÜ Senatosu’ndan Bayrak ve Kudüs Kararları

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Senatosu, Avrupa Parlamentosu’nda Yunan milletvekilinin Türk Bayrağına yönelik çirkin saldırısı ile ABD Başkanı Donald Trump’ın açıklamış olduğu sözde Ortadoğu Barış Planı hakkında aldığı kararlar ile tepki gösterdi.

Uyuşturucu ve hap ele geçirildi

Malatya'da, uyuşturucu ve yeşil reçeteye tabi hap ele geçirilirken, bir zanlı tutuklandı.

MHP Doğanyol ve Pütürge ilçelerinde inceleme yaptı

MHP heyeti, Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ve Pütürge ilçelerinde inceleme yaptı.

Fırat Edaş Elazığ Depreminde Teyakkuz Halinde

Elazığ depremi sonrası teyakkuza geçen Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., depremin yaşandığı Elazığ ve Malatya illerinde enerji arzı noktasında kontrolü elden bırakmadı.

Başkan Çağırıcı, akıllı şehir hizmetlerini anlattı

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğiyle 15-16 Ocak tarihlerinde düzenlenen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne katıldı. 

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Aydın Baruş başkanlığında yapıldı.

Başkan Akpolat, komşularını ağırladı

Geçtiğimiz yaz ayında Açık Mikrofon ve Halk Buluşmaları'nda mahalle sakinleriyle bir araya gelen, Başkan Rıza Akpolat söz verdiği gibi bugünde Konaklar, Levent, Nisbetiye, Akatlar, Etiler, Kültür, Arnavutköy, Bebek, Kuruçeşme, Mecidiye, Ortaköy ve Ulus mahallesi sakinleriyle başkanlık katında görüştü. Buluşmaya katılanların istek ve önerilerini dinleyerek tek tek not alan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'la birlikte başkan yardımcıları başta olmak üzere birim müdürleri de toplantıya katıldı.

'BEŞİKTAŞ'TA KATILIMCI ANLAYIŞI HAYATA GEÇİRDİK'

Ufak tefek gibi görünen ama günlük hayatı zorlaştıran konularla ilgili büyük adımlar attıklarını belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, ''Biz her belediye meclisinden bir hafta önce ilçemizde bulunan siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla, kent konseyiyle, site yöneticileri ve site müdürleriyle muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Belediye meclisiyle ilgili bilgilendirmemizi yapıyoruz. Onların belediye meclisine olan katkılarını dinliyoruz. Katılımcı anlayışı orada hayata geçirdik. Açık mikrofon etkinlikleri yaptık mahallelerimizde mahallelerimizin sorunlarını dinledik. Vatandaşlarımızın sorunlarını sıkıntılarını dinledik. Birçok soruna da bu sayede çözüm bulduk. Ufak tefek gibi görünen ama bizim günlük hayatta zorlaştıran konularla ilgili büyük adımlar attık.

BEŞİKTAŞ'TA YAŞAYANLARIN YÜZDE 40'I 60 YAŞIN ÜZERİNDE

Beşiktaş'ta yaşayan insanlarımızın yüzde 40'ı 60 yaş üzeri bununla ilgili birtakım hizmetlerin verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Gençlerin ve üniversite öğrencileriyle ilgili nasıl bir çalışma içindeysek aynı zamanda 60 yaş üzeri vatandaşlarımız içinde bu alanda onların sosyalleşebilecekleri kişisel bakımlarını yapabileceği bir alanı da hizmete açacağız' dedi.

'Türkiye Eğilimleri Araştırması'nın sonuçları açıklandı

Araştırmada farklı ülkelerin Türkiye'ye tehdit olarak algılanıp algılanmadıkları sorgulandığında, ABD yüzde 64,5 ile ilk sırayı alırken, yüzde 55,6 ile İsrail ikinci, yüzde 49,2 ile İngiltere üçüncü sırada yer aldı. Türkiye'nin en yakın dostu-müttefiki olarak görülen ülke ise yüzde 56,5 ile yine Azerbaycan oldu. Azerbaycan'ı KKTC ve Özbekistan takip etti.

Toplam 1664 haber.