Gündem

Gündem Haberleri

Tamer Osmanağaoğlu’dan Açıklama

MHP MYK Üyesi, İzmir Mileltvekili Sn. Tamer Osmanağaoğlu, 10.01.2020 tarihinde izmir ontur otelde basın açıklaması yayınladı.

EKG Derneği Başkanı AKGÜN’den ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ Basın Açıklaması,

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm basın mensuplarının günlerini kutladı.

Özeren’den Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Mehmet ÖZEREN 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısı ile Bir Mesaj Yayınladı;

Fırat Edaş’tan Pütürge’ye Dev Yatırım

Yatırım planları kapsamında Malatya’da çalışmalarını aralıksız sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Pütürge’ye 3.5 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi.

Tüfenkci’den Yerel Radyolara Destek Sözü

Ak Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili ve Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Radyocular Derneği’ni ziyaret ederek radyocuların sorunlarını dinleyerek görüş alışverişinde bulundu.

Şimşek, Gençlik Kolları Başkanlığına Atandı

Yeniden Refah Partisi Battalgazi İlçe teşkilatı Gençlik kolları Başkanlığına Nevzat Şimşek atandı.

Başkan Akgün’den; Yeni Yıl Mesajı

Başkan AKGÜN; “Farklı boyutlarıyla istiklal ve istikbal mücadelesi verdiğimiz, hassas günler yaşadığımız bir süreçte, yeni bir sayfanın açılacağı, 2020 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.”

Başkan Şerifoğulları’ndan Yeni Yıl Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “2020 yılının kıymetli hemşehrilerim başta olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

Başkan Şerifoğulları’ndan Mekke’nin Fethinin Yıl Dönümü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İslam tarihinde bir dönüm noktası olan Mekke’nin Fethinin 1389. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Sağlıklı Ürünler Tüketilmesi İçin Titiz Çalışıyoruz

Yeşilyurt Belediye Ekipleri, Denetimlerini Yoğunlaştırdı

THY, 1200 kişiyi uçuş fobisinden kurtararak uçaklarla buluşturdu

THY Havacılık Akademisi tarafından her ay düzenlenen ve 2 gün süren 'Uçuş Korkusunu Yenme Programı'na katılanların yüzde 95'i uçuş korkusunu yenerek uçaklarla tanıştı.

Hızırbek Gayretullah Tek Kalemiz Türkiye

Malatya da Doğu Türkistan İçin İmza Kampanyası…

Ozan Ceyhun: İslamofobi Avrupa'nın gündelik hali

İstanbul Aydın Üniversitesi Batı Araştırmaları Merkezi bünyesindeki düşünce kuruluşu Batı Platformu'nun Aralık ayı toplantısında Avrupa'nın ve AB'nin yakın gelecekte geleceği konum ele alındı.

'Doğu Akdeniz'de enerji savaşları şiddetlenerek devam edecek'

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Naim Babüroğlu 2019 yılının son günlerinde Türkiye'nin 2020 yılında karşılaşabileceği olası senaryolar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Vali Kaldırım'dan Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

MÜSİAD Elazığ Başkanı Mehmet Özeren, 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özeren, mesajında, güvenli ve huzurlu bir toplum olmanın yolunun, engelli kardeşlerimizin toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesi ile mümkün olacağını söyledi.

Toplam 1664 haber.