İmam Hatipliler Buluşuyor

Elazığ Belediyesi ve ELİMDER tarafından organize edilen 6. İmam Hatip Buluşması, 9 Haziran Salı günü, saat 17.30'da gerçekleştirilecek

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleşecek geleneksel İmam Hatipliler buluşması, Emrah Güneş ilahi dinletisi ve Mehteran konseriyle başlayacak. Şiir dinletileriyle renklendirilecek olan programda, olağanüstü sesi ve müthiş kıraatiyle tüm dünyada gönüllerde taht kuran Kurra Hafız Mehmet Bilir, katılımcılarla bir araya gelecek.
Kur-an'ı Kerim okuma yarışmasında Türkiye birincisi ve dünya ikincisi olan ve özellikle Mescid-i Aksa'daki Kur-an'ı Kerim tilaveti ile hafızalara kazınan Mehmet Bilir,  Elazığlılara müthiş bir Kur-an'ı Kerim ziyafeti sunacak. Programda ayrıca Grup Dergâh da özel yorumlarıyla katılımcılarla bir araya gelecek.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada,  "Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenecek 6. İmam Hatip Buluşması programında özel konuklarımız, katılımcılarla bir araya gelecek. Etli pilav ikramının da yer alacağı programa tüm imam hatipliler ve imam hatip gönüllüleri davetlidir" denildi.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN