İş Dünyası Adına Teşekkürlerimizi Sunuyoruz…

Tüm gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz…

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Maden ilçesinde MTA tarafından tespit edilen maden yataklarının Elazığ iş dünyası tarafından işletilmesiyle ilgili olarak Elazığ’da oluşan birlik ve beraberliğin tarihe not düştüğünü ifade ederek, “Yöneticilerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, meslek örgütlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, medyamız başta olmak üzere toplumu oluşturan tüm katmanlar birlik ve beraberliğe örnek olacak bir dayanışma göstermiştir. İş dünyası adına kalbi teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi…

Tüm gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz…
01 Mart 2022 tarihinde yapılacak olan ihaleye Elazığ Güçbirliği olarak girmek için tüm süreçlerin en titiz şekilde gece gündüz demeden profesyonelce devam ettiğini ifade eden Başkan Arslan; “Medyamızın gündeme taşıyarak Elazığlıların sahip çıkması için çağrıda bulunduğu Maden ilçemizdeki maden sahasının Elazığ iş dünyası olarak işletilmesi çağrısı üzerine bilindiği gibi Ticaret Borsamız, Esnaf Odaları Birliğimiz, ekonomiyle ilgili SİAD’larımızın katılımı ile süreçleri başlattık. Yaptığımız toplantı ile de kararlı duruşumuzu paylaştık.

Toplantıda özetle, Elazığ iş dünyası olarak, dünyanın ender zenginlikteki bu maden sahasının İlimize kalıcı fayda sağlaması ve 57 işinsanımızla birlikte kurduğumuz biyogaz tesisi örneğinde olduğu gibi çok ortaklı bir yapı ile şehrimize kazandırılması için yoğun bir çalışma içinde olduğumuzu ifade etmiştik. Ülkemiz ve ilimiz için son derece önemli olan bu değerli maden sahamızın ilimizde oluşturacağımız Girişim Gurubu tarafından çok ortaklı yapıda, Elazığlıların hissedar olarak ortak olabilecekleri şekilde işletilmesinin şehrimizin kaderini değiştirebilecek bir adım olacağını dile getirdik.

STK ve Meslek Kuruluşlarımızın katılımı ile yaptığımız bu ortak açıklamanın ardından ilimizde toplumun tüm kesimlerinden çok önemli geri dönüşler ve desteler gelmiş ve şehrin gündemi bu konu olmuştur.
Tüm siyasi parti temsilcilerimiz, il yöneticilerimiz, holdinglerimiz, bireysel girişimcilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, meslek örgütlerimiz, kamu kurumlarımız, muhtarlarımız, kooperatif ve birliklerimiz başta olmak üzere toplumun tüm kesimleri bu konuyu sahiplenmiş ve destek açıklamaları ile Elazığ adeta kenetlenmiştir. 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak 138 yıldan beri üstlenmiş olduğu misyon gereğince, konu ekonomi olduğu için süreci Ticaret Borsamız, Esnaf Odalarımız ve SİAD’larımızla birlikte başlattık. Ekonomi dışında ilimizin ve halkımızın menfaatine olan her girişimde de Odamız kayıtsız kalmamakta ve üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam etmektedir.

Elazığ’da oluşan bu birlik ve beraberlik iş dünyası olarak bizlerin motivasyonunu yükseltmekte ve sorumluklarımızı bir kat daha artırmaktadır.

İş dünyamız başta olmak üzere bir çok  vatandaşımızın heyecan içinde bu oluşumda yer almak için bekleyiş içerisinde olduklarını biliyoruz. Teknik çalışmaların büyük bir hızla profesyonelce hazırlandığı sürecin tamamlanması ile birlikte oluşum içinde yer almanın şartlarını da en kısa sürede kamuoyu ile paylaşacağız.

Verilen destek ve duyulan güven için bir kez daha teşekkür ediyor, sürecin ilimiz ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” değerlendirmelerinde bulundu.

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN