Kaos

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun, ekonomi ile ilgili açıklama yayınladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Değerli vatandaşlar, AKP yönetimi; Sadece kendisinin bildiği, izlediği ekonomi yönteminin bilimsel bir dayanağının olmaması nedeniyle işin uzmanlarının dahi anlayamadığı ve fakirden aldığını 3-5 yandaşa aktaran bu anlayışı ile her alanda ekonomik  kaos ortamını yaşatmaya devam ediyor. Mesela; 
•    Gıda ürünlerinde kaos ortamı var. Bu ürünlerin tamamına etki eden fiyat artışları ile  insanların yaşam faaliyetleri için şart olan beslenmenin önüne set çekilmiştir. Gıda ürünlerine vatandaşlar yaklaşamıyor ve açlığa boyun eğmek zorunda kalmayı tercih ediyor. 
•    Kırtasiye ve temizlik ürünlerinde müthiş bir kaos ortamı var. Bu ortamın etkisiyle insanlarımız geçmişte kullanılan kül ile temizliğe bile razı olacak galiba.
•    Kaos giyim ve kuşamı da sardı. Aman bu kaos ortamında giyim kuşam neyimize.
•    Elektrik, doğalgaz her zaman kaos ortamının tetikleyicisi. Vatandaşlar bu gidişle odun ve kömürle ısınmayı, mum ile aydınlatmayı tercih edecek gibi.
•    Benzin, mazot bu ortamda  geri kalır mı? hem de her gün kendisini gösteriyor. Canım sende yakıtsız araç kullan ne var bunda deseler şaşmamak gerek.kapıcıda dahi araba var demediler mi?
Allah insanları alıştıklarından geri bırakmasın. Değerli vatandaşlar, gerçekten mevcut AKP yönetimi ve koşulsuz destekçisi MHP ülkemiz insanını yarattığı ekonomik kaos ortamı altında ezmektedir. Milletimiz bu anlayışın ortaya koyduğu zulmü asla hak etmiyor.

Ülkemiz cayır cayır yanıyor ancak AKP yönetimi  her konuda olduğu gibi bunda da suçlu arayışında. Yaşamsal önemi olan tüm ürünlerin stoklandığını, zincir marketlerin haksız fiyat artışlarına sebep olduklarını söyleyerek  stokçular ve marketleri suçlu ilan ediyor. 

DOĞRU PARTİ temsilcisi olarak milletimiz adına soruyorum. Peki siz nesiniz? Yönetimde değil misiniz? Katar ile yaptığınız swap anlaşmasında belirlenen kur değerini  neden açıklamıyorsunuz? Suçlu aramak yerine aynaya bakmanız gerekmez mi?  Siyaset şikayet etme, her beceriksizliğinde suçlu arama değil çözüm üretme sanatıdır. Durum ortada çözüm üretemiyorsunuz. Benim size çözüm önerim sandığı milletin önüne getirmenizdir.

Değerli vatandaşlar; Alnı secde görüyor diye peşinden gittiğiniz bu anlayış sadece dini siyasete alet ederek, dış güçler saldırıyor masalı üzerinden milli duygularımızla oynayarak ve “Reis’in bir bildiği vardır” algısı üzerinden her alanda aziz milletimiz üzerinde ekonomik terör estirmeye devam etmektedir. Yani; AKP yönetimi hem vatandaştan hem de ekonomik gerçeklerden uzaklaşmıştır.
DOĞRU PARTİ iktidarında akıl ve bilim ile üretime dayalı, devletin kontrol ve denetimin de kamu-özel işbirliği ile istihdam sağlayan karma ekonomi modeli uygulanmak suretiyle vatandaşlarımıza reva görülen bu ekonomik kaos ortamı sonlandırılacaktır. Çözüm DOĞRU PARTİ kadrolarında. Biz bu kaosu bitiririz.
Selam ve Saygılarımla

Cezmi Orkun
Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı
(Enerji, Tabii Kaynaklar ve Madencilik Politikaları Başkanı)

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN