Karslı: 'Kimileri sarayda, kimileri gecekonduda'

'KOMŞUM AÇ İKEN TOK YATANA MÜSLÜMAN DENMEZ'!

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Merkez Parti  Genel Başkanı  Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, onuruna  Dalaman’da düzenlenen  Şölene Katılarak unutulmayacak bir zaman geçirdi.

Merkez  Parti  Muğla İl Başkanlığının tarafından düzenlenen  şölene , bölgedeki  engelli Çocuklar ve  aileleri unutulmadı.  Davetlilerin yerlerini almasıyla  şölen Müzik dinletisi  ile başladı. Daha sonra sahneye  Muğla’nın önemli Dans gruplarından FE DANSI  büyük ilgili gördü ve davetlilerden  alkış aldı. Daha sonra kürsüye davet edilen Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, partililere ve Muğlalılar hitaben yaptığı konuşmada  günümüze damga vuran olaylar hakkında bilgi verdi.

‘KOMŞUM AÇ İKEN TOK YATANA MÜSLÜMAN DENMEZ’!

Merkez  Parti  Genel  Başkanı Abdurrahim Karslı, önemli vurgu yaptığı konuşmasında şunları söyledi: ‘ Şimdi burada da bir masaya bir tepsi baklava koysanız o masadaki adamlar diğerleriyle bölüşmeden boğazından geçer mi?  O baklava, Milletimizin lafı ‘komşun açken, sen tok yatamazsın’ hani nerede sen SARAYLARDA yaşayacaksın halkın GECEKONDUDA sonrada Müslümanlıktan, dinden, ahlaktan bahsedeceksin. Bizi borçlandırdılar insanlar yarını nasıl getireceğim derken Ülkesini düşünemez halde.’

Başkan  Karslı, Türkiye’nin artık üreten değil, tüketen bir toplum olduğunu dikkat çekerek,’ Atatürk’ün yokluklar içinde kurduğu tüten bacaları sanayi ve tarımı 10 yılda tükettikleri . Özelleştirme diye halkın malını 10 kat altında sattılar. Birilerini zengin ettiler. Şimdi köylü amcam, Seracı kardeşim senin ürününü birileri gelip 10 liraya satsa başkası da ondan 100 TL ye alsa tepki vermez misin? İşte bunlar halkın malını böyle sattılar,dağıttılar. Şimdi satacak şeyleri kalmadı kıyılara, ormanlara başladılar. Burada söylüyorum. Muğlalılar  çok dikkatli olun.  Sahil  şeridiniz çok değerli gözlerini buraya diktiler. Bugün Hasan Karaçelik kardeşimden bilgi aldım İztuzu da yaptıkları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.Sahilleriniz çok değerli bir bir yandaşlara devredilecek kanunda olan açıkları kullanıyorlar, olmasa da yarım saatte yasa çıkarıyorlar. Sahillerinize sahip çıkın kıyı kanununa göre denize 100 metre tahsis edilemez hakkınızı sonuna kadar savunun. Sahiller halkındır buna kimse müdahale edemez’ dedi.  Genel Başkan Karslı, partililerin ve davetlilerin ayakta alkışladıkları konuşmasından sonra  geceye kaldığı yerden devam edildi.  Büyük bir coşku ve neşe içinde geçe geceden sonra  Muğlalılar Merkez Parti’ye olan güvenleri Genel Başkan Karslı’yı uğurlamalarıyla doruk noktaya çıktı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN