Mayıs Ayı Meclis Toplantıları Devam Ediyor

Mayıs Ayı Meclis Toplantıları Devam Ediyor Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantıları devam ediyor. 13 Mayıs Çarşamba günü I. Oturumunu yapan Büyükşehir Belediye Meclisi, 15 Mayıs Cuma günü Meclis Toplantısının II. Oturumunu gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonu'nda saat 14.00'de başlayan toplantıya Meclis Başkan Vekili Hasan Göğüs başkanlık etti. Toplantı başında kısa bir konuşma yapan Hasan Göğüs, tüm Malatyalıların ve İslam Alemi'nin Miraç Kandili'ni kutlarken, geçtiğimiz yıl Soma'da meydana gelen kazada şehit olan 301 madenciyi de rahmetle anarak, tekrar başsağlığı diledi. İmar ağırlıklı gündem maddelerini görüşen Büyükşehir Belediye Meclisi, maddelerin çoğunu komisyon kararı doğrultusunda kabul ederken, bazılarını ise erteledi. Gündemde yer alan Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı'nın Görev ve Çalışma Yönetmelikleri de kabul edildi. Pazartesi günü III. Oturum yapılacak Büyükşehir Meclisi Mayıs Ayı III. Oturumunu 18 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00'de gerçekleştirecek.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Belediye Meclis Salonu’nda saat 14.00’de başlayan toplantıya Meclis Başkan Vekili Hasan Göğüs başkanlık etti. Toplantı başında kısa bir konuşma yapan Hasan Göğüs, tüm Malatyalıların ve İslam Alemi’nin Miraç Kandili’ni kutlarken, geçtiğimiz yıl Soma’da meydana gelen kazada şehit olan 301 madenciyi de rahmetle anarak, tekrar başsağlığı diledi.

İmar ağırlıklı gündem maddelerini görüşen Büyükşehir Belediye Meclisi, maddelerin çoğunu komisyon kararı doğrultusunda kabul ederken, bazılarını ise erteledi.
Gündemde yer alan Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’nın Görev ve Çalışma Yönetmelikleri de kabul edildi.
Pazartesi günü III. Oturum yapılacak
Büyükşehir Meclisi Mayıs Ayı III. Oturumunu 18 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirecek.

 

Kaynak: Malatya Çağdaş Haber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN