MÜSİAD Gündem Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesinin bu haftaki konuğu Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği il Müdürü Sn. Hikmet Şişecioğlu oldu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Toplantıda MÜSİAD üyelerine, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğünün, faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan; "Her hafta farklı konu ve konuklarıyla gerçekleştirdiğimiz toplantımızın bu haftaki konuğu, ilimizin başarılı bürokratlarından Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu Beyefendi oldu.
Gürkan; Bizleri kırmayıp toplantımıza iştiraklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum dedi.

Şişecioğlu "Öncelikle bizleri bu güzel dost ortamında ağırladıklarından dolayı MÜSİAD Başkanı Tekin Gürkan ve MÜSİAD Ailesine teşekkür ediyorum." dedi 
Şişecioğlu, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürülüğü, yönetimi, işleyişi, ve faaliyetleri alanında hakkında bilgiler verdi.
3 büyük deprem felaketini art arda yaşayan ilimiz, olası afetlerin gerçekleşmesinin kaçınılmaz olduğu gerçeğini bir kez daha ortaya koymuştur.
Önceliklerinin ; “Olası afetlere karşı  Bilinçli Toplumlar Oluşturmak” olduğunu söyleyen Şişecioğlu, Doğal çevreyi korumak, sürdürülebilir şehirler ve yerleşmeler oluşturmak üzere; şehirlerimizin kimliğini canlandıran ve yatay mimariyi esas alan planlama, dönüşüm, güvenli yapılaşma, taşınmaz yönetimi ve konut sektörü ile çevreye yönelik tüm hizmetleri düzenleyici ve denetleyici bir anlayışla yapmak misyonu ile hareket ettiklerini belirtti.

Şişecioğlu,ilimizde deprem sonrası hak sahipliği süreçleri ve bir çok konu hakkında bilgiler verdi

Toplantı soru cevap kısmı ile davam etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN