Ömer Çapar Kültür Park'ta Sevenleriyle Buluştu

Elazığ'ın yeni yaşam merkezi Kültür Park, sazlı-sözlü eğlencelerle sanatçı-halk buluşmalarına ev sahipliğini sürdürüyor

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Yurt içinde ve yurt dışında Elazığ'ı başarıyla tanıtan Türk Halk Müziği sanatçısı Ömer Çapar, Kültür Park'ı dolduran binlerce kişiyle birlikte parçalarını  seslendirdi. Konseri, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Başkan Vekili M. Asım Nazırlı, Başkan Yardımcısı Sedat Karataş ve birim müdürleri de izledi.
Ömer Çapar'ın seslendirdiği birbirinden güzel eserlere eşlik eden Elazığlılar¸ halaylarla doyasıya eğlencenin tadını çıkardılar. Renkli görüntülere sahne olan konserde hayranlarının arasında parçalarını seslendiren sanatçının, bir teyzeyle karşılıklı oynaması büyük alkış aldı.
ALKIŞLANACAK DAYANIŞMA
Elazığ Belediyesi tarafından her akşam farklı bir konsere ev sahipliği yapan Kültür Park'ta, mahalli sanatçılar arasındaki dayanışma takdir topluyor. Elazığlı sanatçılar sahne alan arkadaşlarına destek amacıyla her akşam Kültür Park'ta bir araya geliyorlar. Sanatçılar bazen birbirlerine vokal yaparak, bazen de birbirlerinin sahnelerini paylaşarak önemli bir dayanışma örneği sergiliyorlar.
KÜLTÜR PARK ÇEVRE İLLER İÇİNDE CAZİBE NOKTASI
Her fırsatta Kültür Park'taki etkinliklere katılmaya özen gösteren Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sanatçılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, etkinliklerin Ramazan ayında teravih sonrası devam edeceğini söyledi.
Başkan Yanılmaz, Kültür Park'ın çevre iller için de cazibe noktası olmaya başladığını ifade ederek, "Kültür Park çevresinde yabancı plakaları görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bugüne kadar kültürel ve sanatsal etkinlikler için Elazığ'dan çevre illere gidenler oluyordu, şimdi komşu illerden şehrimize gelenler oluyor. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Kültür Park bölgenin cazibe merkezi olma yolunda ilerliyor" diye konuştu.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN