Sağlık Der Elazığ Şebesi'nden Vali Murat ZORLUOĞLU'na Ziyaret‏

16.02.2015 tarihli valiler kararnamesi ile ilimize vali olarak atanan Sayın Murat ZORLUOĞLU'nu makamında Sağlık Der Elazığ Şubesi olarak ziyaret ettik. Ziyarete Şube Başkanı Abdurrahman TAŞKESEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet ESKİN , Erkan KARAAĞAÇ, Ferhat BALAT, Muzaffer YANILMAZ ve Şengül KARA Katılmışlardır.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

16.02.2015 tarihli valiler kararnamesi ile ilimize vali olarak atanan Sayın Murat ZORLUOĞLU'nu makamında Sağlık Der Elazığ Şubesi olarak ziyaret ettik. Ziyarete Şube Başkanı Abdurrahman TAŞKESEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri  Ahmet ESKİN , Erkan KARAAĞAÇ, Ferhat BALAT, Muzaffer YANILMAZ ve Şengül KARA Katılmışlardır.

Derneğimizin kuruluşu ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Ziyaretimizde Sağlık Der 2015 Türkiye Sağlık Raporu Sayın Valimiz Murat ZORLUOĞLU'na  teslim edildi. Rapor ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

3. Sağlık Yönetimi Kongresi hakkında bilgi verildi.

Derneğimizin proje haline getirmeye çalıştığı uyuşturucu ile mücadele noktasındaki  Sodes Projesş hakkında destek talep edilmiştir.

Elazığ Valimiz Sayın Murat ZORLUOĞLU Sivil Toplum Kuruluşlarını önemsediğini bildirmiş , Sağlık Der'in aktif projeler geliştirmesini talep etmiştir. Sağlık camiasında daha aktif bir şekilde yer alması için Valilik Makamı olarak her türlü destek vermeye hazır olduklarını iletmişlerdir.

Sayın Valimize zarafetinden , pozitif yaklaşımlarından  ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz. Yeni görevinde Sağlık Der Elazığ Şubesi olarak başarılar diliyoruz.


Abdurrahman TAŞKESEN
Sağlık Der Elazığ Şube Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN