Umut Var

Değerli vatandaşlar DOĞRU PARTİ umut var diyor. Yeter ki siz isteyin!

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Değerli vatandaşlar mevcut AKP yönetimi;  Sosyal, Siyasal ve Ekonomik uygulamaları ile ülkemiz insanlarını ayrıştırarak SEFA SÜRENLER ve CEFA ÇEKENLER olmak üzere iki farklı grup olarak kategorize etmiştir. Sefa sürenler yandaş ve/veya paydaşlar ile devletten ikiden fazla maaş alan partili bürokratları, Cefa çekenler ise bu elit sınıfın dışında kalan vatandaşlarımızı kapsamaktadır.

Ülkemizi sefa sürerek yönetenlerin bu rahatlığı ve kaygısızlığı sonucu  cefa çekenlerin her geçen gün artan açlık, işsizlik, çaresizlik, yokluk ve yoksulluklarla mücadelede yalnız bırakılması, adalete olan güvenin ve milli iradenin ortadan kaldırılması gibi sıkıntılar insanlarımızı umutsuzluğa itmiştir. Nasıl itmesin ki,ülkemizde;
•    Üretim yok,
•    Yatırım yok,
•    Araç satışı yok,
•    Tüketicinin alım gücü yok,
•    Mevcut yönetimin önleyici tedbirleri hiç yok.

Yok yok yok. Tüm bu yoklar karşısında vatandaşlarımızın, böyle bir yönetimin devamı halinde geleceğe umutla bakması elbette mümkün değildir. Sahi TBMM’de görüşülmekte olan 2022 bütçesindeki gelir kaynakları bu yoklar karşısında nasıl sağlanacak?  Bekleyip göreceğiz.

Milletimiz; Ülkemiz kaynaklarını belli bir zümreye değil milletin tamamına adil ve hakça dağıtan, DOĞRU kararları DOĞRU zamanda ve DOĞRU insanlarla  alan, Milletin menfaatini ön planda tutan anlayışa sahip bir yönetime fırsat vererek tüm bu sıkıntıları aşacak ve geleceğe yönelik umutları yeşertecektir.

Değerli vatandaşlar DOĞRU PARTİ umut var diyor. Yeter ki siz isteyin!

Selam ve Saygılarımla
Cezmi Orkun
Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı
(Enerji, Tabii Kaynaklar ve Madencilik Politikaları Başkanı)
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN