Vali KOÇAK'tan Mevlid Kandili Mesajı

2 Ocak 2014 Cuma gününü Cumartesiye bağlayan gece, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (sas)'in dünyayı şereflendirmesinin 1444. yıl dönümünü idrak edeceğiz.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

2 Ocak 2014 Cuma gününü Cumartesiye bağlayan gece, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (sas)’in dünyayı şereflendirmesinin 1444. yıl dönümünü idrak edeceğiz. 
Hz. Peygamber (sas)’in her davranışı bize büyük bir rehberdir. Baba olarak rehberdir, arkadaş olarak rehberdir, eş olarak rehberdir, ve yönetici olarak rehberdir. Biz yol gösteren böyle bir örnek karşısında bizlere düşen görev, peygamberimizi, içimizde yeniden anlamak ve O’nun bize kazandırdığı, adalet, kardeşlik, sevgi, dostluk, güven, samimiyet, tevazu, hoşgörü, sadakat, vefa gibi değerlere hayatımızda işlerlik kazandırmaktır.


Bu duygu ve düşüncelerle başta aziz şehrimiz olmak üzere ülkemizin ve islâm dünyasının Mevlid Kandilini tebrik ediyor, Mevlid Kandilinin ülkemiz ve tüm İslam aleminin her türlü dertlerden ve sıkıntılardan bir an evvel kurtulmasına, İslam ülkelerinde kardeşlik, dayanışma, barış, huzur ve güven ortamının yeniden tesis edilmesine vesile olmasını diliyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN