Av. İbrahim Gök Sözünü Tuttu

Elazığ MÜSİAD Şube Başkanı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Gök Seçim Kampanyası boyunca yapacağı tüm masrafların parasını Mamurat'ül Aziz Vakfına Bağışladı. Av. Gök Sözünü tuttu ve Mamurat'ül Aziz Vakfına bağış çekini vakıf yönetimine takdim etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ MÜSİAD Şube Başkanı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Gök Seçim Kampanyası boyunca yapacağı tüm masrafların parasını Mamurat’ül Aziz Vakfına Bağışladı. Av. Gök Sözünü tuttu ve Mamurat’ül Aziz Vakfına bağış çekini vakıf yönetimine takdim etti.

Elazığ MÜSİAD Şube Başkanı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Gök Elazığ’ın önemli iş adamlarından , farklı sektörlerde de başarılı grafiği ile dikkatleri çeken, farklı dönemlerde MÜSİAD Elazığ Şube Başkanlığını da Türkiye’ye model teşkil edecek performansı ile il ve ilçeler bazında sektörel analiz verilerine dayalı proje tabanında çalışmalar yanı sıra müteşebbis yönünün il/ülke dışına taşan vizyonu ve icrasıyla (Savunma Sanayi Projesi-İran ile olan ticari münasebet vb) Elazığ’ı ülke gündemine oturtan, “Sevdamız Elaziz! ” Diyerek AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan, aday adaylık süreciyle ilgili olarak, “bu dönem sizlere kendimizi tanıtma adına yapacağımız tüm masraflarımızı ilimizin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Mamurat’ül Aziz Vakfına bağışlayacağımızı belirtmek istiyorum.” Diyerek, Yeni Türkiye’de Elazığ’ı hak ettiği yere taşıma hedefiyle Milletvekili Aday Adayı olma yönünde müracaatta bulunan Av. İbrahim GÖK, aday adaylık açıklamasında taahhüt ettiği üzere, seçim sürecinde propagandada harcayacağı miktar üzerinden Mamuratül Aziz Vakfına bağış çekini vakıf yönetimine takdim ett.

AK Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olan Av. İbrahim GÖK’ün Türk Siyasi tarihinde örnek olacak bir davranışını seçmen tabanı; diğer siyasetçilere de örnek olması temennisi ile takdir ve tebrik ediyoruz diyerek diğer aday adaylarına siyasette istikamet göstermeleri ile siyasette de farklı bir sürecin yaşanmaya başladığı konuşuluy

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN