Av.İbrahim Gök 1967 Elazığ'ın Yeniden Diriliş Yılıdır.

Elazığ AK Parti Milletvekil Aday Adayı Av. İbrahim Gök 1967 Yılında kurulan ve bugün 48. yaş günününü kutlayan Elazığspor'a başarılar diledi ve 48 yaş gününü kutladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Av.İbrahim Gök;Yiğit Düştüğü Yerden Her Zaman Kalkmıştır.

Elazığ AK Parti Milletvekil Aday Adayı ve MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök Elazığspor kulübün kuruluşunun 48. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Av. İbrahim Gök mesajında, Elazığspor'umuz 1967 Yılında kurulmuş olup tarihinde çok önemli başarılara imza atmıştır. Bu vesileyle tüm Elazığ'lılar elde edilen bu başarıların mutluluğunu doya doya yaşadıklarını belirtti.

Elazığ AK Parti Milletvekil Aday Adayı Av. İbrahim Gök  yaptığı açıklamalarda ayrıca şunları söyledi ; Elazığspor'umuz 1967 yılında Merkez Gençlik, Güvenspor ve Harputspor kulüplerinin birleşmesiyle Elazığ'da kurulan spor kulübü olup Renkleri bordo ve beyazdır. Yıllarca Elazığ'lıların gurur kaynağı olmuştır. Elazığspor Doğu ve Güneydoğu şehir takımları içerisinde uzun yıllar profesyonel liglerde yer almış , Üçüncü , İkinci , Birinci ligde ve Daha önce adı Bankasya Ligi olan liglerde defalarca şampiyonluk yaşamıştır. Elazığspor'umuz Uzun yıllar Süper Ligde yer almış Büyük takımların korkulu rüyası olmuştur. Elazığspor süper ligde yer aldığı sürece Elazığ'ın her zaman gururu olmuş , Elazığ'lıların başını dik tutmuştur. Her seferinde çeşitli siyasi ve hakem hatalarının kurbanı olmuş haksız yere küme düşürülmüştür.

Elazığspor'umuz yılmayıp "Yiğit Düştüğü Yerden Kalkar" Misali yine güçlü taraftarı ve camiası ile birlikte ayağa kalkmış Elazığ ve Doğu'nun gururu olmuştur.

Elazığ AK Parti Milletvekil Aday Adayı Av. İbrahim Gök , 1967 yılında kurularak profesyonel liglerde defalarca şampiyonluk yaşayan , Elazığ'ın ve cefakar taraftarın övünç ve gurur kaynağı olan Elazığspor'umuzun 48 Yaş gününü kutluyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN